Simone van de Kerkhof-Evers


Mijn naam is Simone van de Kerkhof-Evers. Geboren en getogen in Deurne, maar sinds 2007 woonachtig in Helmond. Daar woon ik samen met mijn (zakelijk) partner Roland van de Kerkhof en onze drie prachtige kinderen Pien, Robin en Sjors. In mijn vrije tijd ga ik graag dagjes weg met mijn gezin. Daarnaast houd ik van reizen. Ook vind ik het heerlijk om te sporten en bezoek ik graag festivals.

Ik ben sinds 1996 werkzaam in de sector financiële dienstverlening. Ik hield me onder andere bezig met verzekeringen, kredieten en advies.  In 2017 heb ik besloten mijn energie te gaan stoppen in ons eigen bedrijf, HypotheKerkhof. Hier ben ik de verzekeringsspecialist op het gebied van schadeverzekeringen. Waarom verzekeringen? Ik ben een echte regeltante. Bij verzekeringen komt dit goed van pas.

Mijn visie

Ik krijg er energie van om met mensen in gesprek te gaan en te kijken wat ze nu écht belangrijk vinden. Welke risico’s willen ze lopen en welke willen ze afdekken? Ik vind persoonlijk contact bij verzekeringen essentieel. Klanten kunnen altijd bij me terecht met vragen, of het nu om advies gaat, of om afhandeling bij een schade. Ik ben het aanspreekpunt en neem alle zorgen uit handen.

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.