Roland van de Kerkhof


Mijn naam is Roland van de Kerkhof, in 1971 geboren en vervolgens getogen in het mooie Helmond. Ik heb een prachtig gezin met Simone Evers en onze drie kinderen: Pien, Robin en Sjors. Ik werk sinds 1995 in de financiële sector. In januari 2015 ben ik gestart als zelfstandig financieel adviseur, in verschillende delen van Nederland. Zo deed ik de juiste ervaring op om uiteindelijk verder te kunnen gaan met HypotheKerkhof. Samen met Simone – die de verzekeringen voor haar rekening neemt – en Jeroen Verspaget – net zoals ik hypotheekspecialist. Mijn hobby’s zijn mijn gezin/familie, voetbal en hardlopen. Daarnaast heb ik een grote passie voor grappige dingen en hou ik van cabaret.

Mijn visie

Met passie en strijd bereik je doelen. Realistisch en op een positieve manier. Gelukkig krijg ik van mijn klanten regelmatig te horen dat ik vol overgave hun doelen bereik. Ook dat ze zien dat ik mijn werk erg leuk vind. Dat zien ze goed. Ik mag één van de mooiste beroepen uitoefenen en mensen bijstaan bij één van de grootste beslissingen in een mensenleven: de aankoop van een woning.

Mijn ervaringen

Jarenlange werkervaring in de wereld van de financiële dienstverlening heeft mij geleerd dat adviseurs niet altijd bereid zijn zich in jou te verplaatsen. Waardoor je droom niet doorgaat, terwijl dat wél kan! Ook nemen adviseurs niet altijd de tijd om de klant goed te informeren en te wijzen op de gevolgen van een beslissing. Daarnaast heb ik het zien gebeuren dat klanten gesprekken moesten voeren met verschillende adviseurs. Zo is het haast onmogelijk om een stevige vertrouwensband op te bouwen – en dat is juist zo belangrijk bij het afsluiten van een krediet of lening. Zoiets mag nooit gebeuren. Een financieel product als een hypotheek is een langlopende verplichting die, naar mijn mening, nooit mag worden verstrekt zonder uitgebreide gesprekken met de klant. Met een uitgebreide inventarisatie van de werkelijke (financiële) situatie en mogelijkheden.

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.