Jeroen Verspaget


Mijn naam is Jeroen Verspaget. Ik ben op een mooie zomerdag in 1983 geboren in Helmond. Samen met mijn lieftallige vriendin Malou woon ik daar nog steeds. In Brandevoort, om precies te zijn.

In 2009 startte ik bij de Rabobank in Helmond. De eerste drie jaar van mijn Raboloopbaan was ik assistent-accountmanager Private Banking, zoals dat met een boel woorden heet. Daarna verkaste ik naar Eindhoven en ging ik doen wat ik leuker vond: particulieren adviseren, vooral over hypotheken. Al snel ontdekte ik dat het adviseren van klanten mijn passie is. Het geeft me energie als ik iemand, met persoonlijke aandacht en kennis van zaken, goed kan helpen. Ik heb bij de Rabobank dan ook nooit meer een andere functie gehad, omdat het alle partijen perfect beviel.

Na tien jaar Rabobank (in 2019 dus) vond ik de tijd niettemin rijp voor een nieuw avontuur. En dat trof, want Roland van de Kerkhof was op dat moment op zoek naar nieuw personeel. Concreter gesteld: hij was op zoek naar mij. In de maanden nadat we uitspraken met elkaar verder te willen gaan, rondden we de transfer af en sinds begin 2020 ben ik in dienst van HypotheKerkhof! Een grote stap voor mij en ik vermoed ook voor de mensheid. Ik ben tot nog toe maar wát blij dat ik deze stap heb gezet en ben erop gebrand om HypotheKerkhof, samen met Roland en Simone, nóg nadrukkelijker op de kaart te zetten! Tot die tijd vind je onze locatie op deze pagina.

Mijn visie

Ik ben nooit echt van de motto’s geweest, maar om er toch een te noemen: don’t worry about a thing, ’cause every little thing gonna be alright. De oplettende lezer zal dit misschien herkennen uit het rustlied van Ajax, mijn favoriete voetbalclub. Deze diepgaande frase uit Three Little Birds van Bob Marley geeft goed  weer hoe ik tegen het leven aan kijk: maak je niet te veel zorgen. Ik denk liever in mogelijkheden dan in beperkingen en met een positieve instelling kom je een heel eind.

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.