Bart Aben


Bart Aben Foto

Mijn naam is Bart Aben, anno 1978. Ik groeide op in de Vincent van Goghlaan in Helmond, in de Wilma: een wijk die even kleurrijk is als het oeuvre van de naamgever van mijn straat. Maar wat heb ik er mooie jaren gehad! Ik woon nu weliswaar in Aarle-Rixtel, maar ik ben nog vaak en graag in mijn eigen stadje Helmond.

In Helmond was ook de start van mijn loopbaan. Ik begon in 2001 als reisadviseur bij de ANWB. Enkele reizen waren mijn specialiteit, maar toch kwamen mijn klanten graag terug. Ik denk dat ze tevreden waren. Na een jaar of zes was de lokale Rabobank de volgende bestemming. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad – langer ook niet trouwens. Ik heb er veel gelachen en geleerd en ontwikkelde me tot financieel- en hypotheekadviseur. Een gouden tijd!

Tot een gouden jubileum bij de Rabobank kwam het niet. Sinds de mooie zomer van 2021 werk ik bij HypotheKerkhof. Binnen een klein team gelijkgestemden (Ajacied Jeroen uitgezonderd) doe ik daar wat ik het liefste toe: op een leuke manier samenwerken met onze klanten en ze met goed advies bijstaan op een van de belangrijkste momenten van hun leven: de aankoop van een huis.

Ik loop hard voor onze klanten, maar ook voor mezelf. Na mijn pensioen als honkballer trek ik nu twee of drie keer per week mijn hardloopschoenen aan, meestal met het doel om ook daadwerkelijk een stukje te gaan lopen. Mocht je ooit iemand met een indrukwekkende snelheid zien rennen over de Aarle-Rixtelseweg of Kanaaldijk, houd er dan maar rekening mee dat ik het niet ben: aan mij is nooit een groot Keniaan verloren gegaan.

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.