Overige verzekeringen

Je persoonlijke eigendommen zijn van jou; vaak vormen ze zelfs een deel van jou. Veel spullen hebben niet alleen een economische, maar ook een emotionele waarde. Als je je spullen kwijtraakt, wil je deze vanzelfsprekend weer terug en als het kan, snel.

Als spullen verloren gaan door bijvoorbeeld brand, komen deze niet meer terug – daar is weinig tegen te doen. Wat je wél kunt doen, is je eigendommen op de juiste manier verzekeren, zodat de persoonlijke en financiële hinder zo klein mogelijk blijft. Daartoe is een goede schadeverzekering bepaald geen overbodige luxe. Met een schadeverzekering verzeker je spullen in en buiten je huis.

Niet alleen persoonlijke eigendommen kun je verzekeren. Je kunt je ook verzekeren voor de kosten van juridische hulp, als je bijvoorbeeld in een zakelijk conflict verzeild raakt. Daarvoor bestaan rechtsbijstandverzekeringen. Maar er zijn nog tal van andere verzekeringen: aansprakelijkheidsverzekeringen, opstalverzekeringen, autoverzekeringen, reisverzekeringen en nog veel meer.

Het is goed om eens kritisch te bekijken naar wat je wél, maar vooral ook niet wilt verzekeren. En bij welke verzekeraar je dat wilt doen. Kies je voor één verzekeraar, of voor meerdere? Daarin heb je veel vrijheid. Kiezen voor meerdere verzekeraars kan voordeliger zijn; je kunt premiekorting krijgen als je op één polis kiest voor verschillende verzekeraars.

Dit lijkt ingewikkeld, maar als je met mij vrijblijvend in gesprek gaat over deze materie, zul je zien dat dit alles prima te begrijpen is. Maak gerust een afspraak met me en ik neem graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken.

In de vertrouwde omgeving van je eigen huis of op ons kantoor; jij bepaalt!

Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan!