Jeroen, bedankt voor alles!

Tekst: heavymettaal.com

Wat waren we blij op 1 januari 2020, toen Corona alleen nog maar een Mexicaans zomerbiertje was. Het was niet alleen nieuwjaarsdag, maar ook de formele startdatum van onze nieuwe collega Jeroen Verspaget. Als het gezellig is vliegt de tijd en de jaren met Jeroen in ons midden vlogen voorbij. Helaas houdt het na 3,5 jaar op: per 1 juli 2023 verlaat hij ons.

Jeroen kende een vliegende start bij ons. Hij werkte lang voor de Rabobank, maar kon ook aardig wennen aan een wat kleinere organisatie met ruimte voor eigen invulling. Met die ruimte ging hij perfect om. Op zijn eerste werkdag verscheen hij weliswaar niet op zijn werk, maar op nieuwjaarsdag hoeft dat ook niet.

Daarna ging het snel. Jeroen bleek een vlugge leerling. Hij raakte snel vertrouwd met onze werkwijze en ging ver voor onze klanten. Veel klanten liepen met hem weg. Jeroen V heeft mij correct en helder geholpen en met daadkracht binnen afzienbare tijd een hypotheek afgesloten, schreef iemand – niet Jeroen zelf – op onze reviewpagina. Jeroen is een kundige hypotheekadviseur die prettig is in de omgang, tikte iemand anders. En zo is de loftrompet vaker gestoken, zonder dat daar een vergoeding tegenover stond. Wij sluiten ons bij die lofzang aan.

Fijne vent en geweldige collega

Roland van de Kerkhof: “Ondanks zijn discutabele voetbalclubvoorkeur is Jeroen een fijne vent en was hij een geweldige collega. We zullen hem zeker missen. Vrij naar Morgan Freeman in The Shawsank Redemption: ik moet mezelf eraan herinneren dat sommige vogels niet bedoeld zijn om opgesloten te worden. Hun veren zijn gewoon te kleurrijk. En wanneer ze wegvliegen, juicht het deel van jou dat weet dat het een zonde was om ze op te sluiten. Maar toch is de plek waarin je leeft nu zoveel somberder en leger nu ze weg zijn. Ik zal mijn vriend missen.”

Jeroen – die morgen ook vrij is – heeft wat minder woorden nodig dan zijn voormalige broodheer. Waarschijnlijk overmand door emoties deelde hij zijn terugblik in een appje:

Jeroen, bedankt!

Jeroen, hartelijk dank voor je geweldige inzet de afgelopen jaren. Het was een voorrecht om met je samen te werken. We wensen jou en je gezin het allerbeste toe!

Mocht je Jeroen nog iets willen wensen, dan is vandaag – 29 juni – een goede gelegenheid. Vandaag wordt hij namelijk 40 jaar en een berichtje via LinkedIn kan hij vast waarderen.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.