Bart Aben Avatar

Klein en ambitieus team.

Het team van HypotheKerkhof bestaat uit drie personen. Roland van de Kerkhof, Simone van de Kerkhof-Evers en Bart Aben, om precies te zijn. Niet al te veel, maar dat vinden we wel prima. Zo hoeven we na onze vakanties bijvoorbeeld niet al te vaak onze zomerse belevenissen te vertellen. En zo hoeven we onze klanten meestal ook niet door te verbinden met een collega met dossierkennis, want grote kans dat de beller die meteen aan de lijn heeft. Verder kunnen we hier wel schrijven hoe ambitieus en meedenkend we zijn, maar dat heeft een iets te hoog wij-van-wc-eend-gehalte naar onze zin. Lees het gerust hier, dan hoor je het ook eens van een ander.

Ontmoet

Het team

Lees onze motivaties

Met passie en strijd bereik je doelen. Realistisch en op een positieve manier. Gelukkig krijg ik van mijn klanten regelmatig te horen dat ik vol overgave hun doelen bereik. Ook dat ze zien dat ik mijn werk erg leuk vind. Dat zien ze goed. Ik mag één van de mooiste beroepen uitoefenen en mensen bijstaan bij één van de grootste beslissingen in een mensenleven: de aankoop van een woning.

Meer lezen

Roland van de Kerkhof

Ik krijg er energie van om met mensen in gesprek te gaan en te kijken wat ze nu écht belangrijk vinden. Welke risico’s willen ze lopen en welke willen ze afdekken? Ik vind persoonlijk contact bij verzekeringen essentieel. Klanten kunnen altijd bij me terecht met vragen, of het nu om advies gaat, of om afhandeling bij een schade. Ik ben het aanspreekpunt en neem alle zorgen uit handen.

Meer lezen

Simone van de Kerkhof-Evers

Wat mijn motto is, vroeg de beheerder van deze site. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Mijn lijfspreuk: 'Je kunt mij wel uit de Wilma halen, maar de Wilma niet uit mij.' Een behoorlijk diepe en filosofische uitspraak, daar ben ik me van bewust. Maar ik wil ook niet blijven hangen in oppervlakkigheden. Daar wordt niemand gelukkiger van. De Wilma, een verfijnde wijk in Helmond, zit in mijn bloed. Ik heb in de straten van de Wilma leren rennen, honkballen, fietsen, worstelen en nog veel meer. Niet al deze vaardigheden gebruik ik dagelijks, maar niettemin is het handig om ze te hebben.

Meer lezen

Bart Aben