Lening/Krediet

Geld lenen kost geld. Wie kent dit zinnetje inmiddels niet? Het is evenwel een keiharde waarheid; als je geld leent om iets te kopen, dan moet je jezelf bewust zijn van alles wat daarmee samenhangt: terugbetalen van de leensom én het betalen van rente. Die kan oplopen tot het maximale kredietvergoedingspercentage (in 2016 was dat maar liefst 14%).

Om een goede afweging te maken of dit wel bij jou past en zeer zeker ook wat het effect hiervan is op je financiële situatie en toekomst, nodig ik je uit om hierover uitgebreid met mij in gesprek te gaan. Want het is niet gezegd dat je ook daadwerkelijk geld moet lenen. Samen gaan we vaststellen of een dergelijke lening ook bij je past. En bij je toekomstwensen.

Zorg er daarom ook voor dat je een dergelijk gesprek nooit aangaat bij bijvoorbeeld je autodealer, met binnen je gezichtsveld die erg mooie auto waarin je zojuist een proefrit gemaakt hebt. Op zulke momenten spelen je positieve emoties met je en ben je vaak niet meer in staat om een weloverwogen, verantwoorde beslissing te nemen. Ook kun je dan niet meer makkelijk afwegen welke partij voor jou de beste is. De dealer heeft maar één belang en dat is aan jou verkopen. Kom daarom vooraf informeren! Gratis en zonder verplichtingen. Zodat je met de juiste informatie op pad gaat en van tevoren weet of die mooie auto binnen je budget past.

Wanneer is een GRATIS gesprek aan te bevelen?

Vraag een gratis gesprek aan in de volgende situaties:

• Ik wil een auto kopen en deze financieren
• Ik wil een restschuld op mijn woning (her)financieren
• Ik wil het krediet op mijn bankrekening goedkoper maken en gaan aflossen
• Ik wil een tv kopen
• Ik wil snel over geld kunnen beschikken in de toekomst
• Ik heb hulp nodig om geleend geld te gaan terugbetalen

In de vertrouwde omgeving van je eigen huis of op ons kantoor; jij bepaalt!

Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan!