Hypotheek

Zodra je voor de eerste keer een huis koopt, gaat verhuizen of je bestaande hypotheek wilt aanpassen, neem je een beslissing met grote financiële gevolgen. Op zulke momenten heb je iemand nodig die verstand van zaken heeft. Iemand die zich in jouw situatie kan verplaatsen, integer is en je begrijpt. En iemand die goed luistert en pas na uitgebreide gesprekken met een gepersonaliseerd, passend voorstel komt. Gebaseerd op wie jij bent. Een hypotheek moet persoonlijk zijn en persoonlijk blijven. In jouw taal en goed te begrijpen. Juist daarom is HypotheKerkhof joúw hypotheekadviseur!

Wij gebruiken heldere taal, die voor iedereen te begrijpen is
Vaak wordt in een gesprek met zó veel moeilijke woorden gesproken, dat je alleen al daardoor niet meer begrijpt waar het nu eigenlijk over gaat. Dat kan en mag niet gebeuren! HypotheKerkhof kan je verzekeren dat zoiets niet gebeurt wanneer wij in gesprek gaan. Persoonlijk vinden we het ook één van de mooiste complimenten om te krijgen: “Jullie nemen uitgebreid de tijd om alles duidelijk en in klare taal uit te leggen, zodat ik begrijp waarover het gaat.”

Onze ervaring leert dat nog te veel mensen zich ertoe gedwongen voelen om betaald advies af te nemen, nog vóórdat is vastgesteld welke oplossingen mogelijk zijn. En dan ben je dus al gebonden aan een – vaak dure – adviseur. Onze mening is dat dit niet moet kunnen. Alle klanten hebben recht op goede en duidelijke informatie. Informatie die adviseurs zelf horen te geven, voorafgaand aan eventuele adviezen. Kortom: financieel dienstverleners en hun adviseurs maken lang niet altijd tijd vrij om je gewoon eens vrijblijvend te informeren, en antwoord te geven op de terechte vragen die je allemaal hebt. Want laten we eerlijk zijn: er zijn veel vragen in het oerwoud van alle hypotheekregels.

Aanvragen Bouwtechnische Keuring:

Aangeboden door Homekeur - Bouwkundige keuringen

Wanneer is een GRATIS gesprek aan te bevelen?

Vraag een gratis gesprek aan in de volgende situaties:

• Ik wil een (ander) huis kopen
• Ik wil mijn huidige hypotheek goedkoper maken
• Ik mag een nieuwe rente kiezen bij mijn huidige hypotheekverstrekker
• Ik wil verbouwen
• Ik wil (extra) gaan aflossen op mijn hypotheek
• Ik wil een tweede huis/beleggingspand kopen

Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan!

In de vertrouwde omgeving van je eigen huis of op ons kantoor; jij bepaalt!