Hypotheek Deurne

Verhuizen is een spannende tijd. Zoeken naar de perfecte woning, bezichtigingen plannen, onderhandelen. Maar dan moet natuurlijk ook de financiële kant nog geregeld worden, zoals de hypotheek voor jouw droomhuis in Deurne. Gelukkig kun je daarvoor vertrouwen op de expertise van HypotheKerkhof!

Dankzij mijn jarenlange kennis en ervaring weet ik als geen ander hoe ik de complexe wereld van hypotheken en financieringen begrijpelijk en inzichtelijk kan maken. Hypotheken in begrijpelijke taal noemen we dat. Geen gesprekken waarbij de moeilijke termen over tafel vliegen. Bij HypotheKerkhof weet je vanaf het begin precies waar je aan toe bent.

Snelle service
Bij HypotheKerkhof geloven we ook in snelle service. Want als je jouw droomhuis hebt gevonden, dan wil je er toch ook zo snel mogelijk gaan wonen? Daarom heb je bij mij altijd binnen 24 uur het eerste gesprek, ook op zaterdag of zondag. Bij je thuis, telefonisch of via Skype. Binnen 24 uur zet je de eerste stap naar een hypotheek voor jouw woning in Deurne!

Dat niet alleen: HypotheKerkhof heeft ook nog eens de kortste doorlooptijd vanaf het eerste gesprek bij de adviseur (binnen 24 uur) tot en met de overdracht bij de notaris. Dat komt doordat wij niet alleen adviseren in hypotheken, verzekeringen (kapitaal-, levens- en schadeverzekeringen en lastenbeschermers) en leningen (kredieten) voor de particuliere markt, maar ook in begeleiding bij taxaties, gemeente en notaris.

Jouw wensen centraal
Als financieel adviseur is mijn doel om de hypotheek voor jouw droomhuis in Deurne te verzorgen. Daarbij zet ik net die stap extra ten opzichte van mijn concullega’s en neem ik geen genoegen met de eerste de beste ‘nee’. Ik blijf net zolang zoeken totdat ik een hypotheek oplossing heb gevonden die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Elk verhaal is anders en dat zie je ook terug in mijn advies. Bij HypotheKerkhof krijg je namelijk altijd een hypotheekadvies op maat.

Wil je weten wat HypotheKerkhof kan betekenen voor de hypotheek voor jouw nieuwe woning in Deurne? Ik help je graag op weg! Neem contact met me op en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom HypotheKerkhof?

  Hypotheek

  Levensverzekering

  Lening/Krediet

  Hypotheekverzekering

  Overige verzekeringen

  Vermogen

Neem direct contact op