Samen sterk voor de mooiste cultclub van het zuiden

Helmond Sport Hypotheek

Vur welleke club bende gai?, luidt de vraag die in Helmond nogal eens gesteld wordt. En daarop is maar één antwoord correct: B) Tuurlik vur Helmond Sport. Het is een prachtige, volkse club met een rijke historie. Helmond Sport heeft de wind niet altijd in de rug gehad, maar er komen mooie dingen aan. En daar wil HypotheKerkhof, samen met jou, aan bijdragen. Met de Helmond Sport Hypotheek!

Wat is de Helmond Sport Hypotheek?

Een hypotheek met alleen maar winnaars. Het idee: bij iedere afgesloten hypotheek doneert HypotheKerkhof 500 euro aan Helmond Sport. Voor een club als Manchester City of Juventus is 500 euro misschien niet veel geld, maar Helmond Sport kan hier mooie dingen mee doen. En jij kunt dus deel uitmaken van het grootste sponsorscollectief van Helmond Sport!

Hoe werkt het?

Eigenlijk precies als elke andere hypotheek die HypotheKerkhof verstrekt. Na een hypotheekgesprek, waarin jij je wensen aangeeft en wij de mogelijkheden bepalen op basis van je huishoudboekje, gaan wij op zoek naar de beste hypotheek voor je. We vergelijken alle mogelijke hypotheekverstrekkers! Dus een enorm grote kans dat we je ook écht aan de hypotheek kunnen helpen. Komt het tot een concrete aanvraag en ontstaat er witte rook (niet vanwege een bommetje vanaf de Westtribune), dan maakt HypotheKerkhof 500 euro over aan Helmond Sport. Dat bedrag betalen wij en het kost jou dus niets!

Voor wie is de Helmond Sport Hypotheek?

Wil je een hypotheek afsluiten die zo scherp is als Jerry Taihuttu in zijn beste jaren, dan is de Helmond Sport Hypotheek waarschijnlijk iets voor jou. Je kunt gewoon via het contactformulier hieronder aangeven dat je interesse hebt in de Helmond Sport Hypotheek. Enige voorwaarde is dat je wel een beetje en liefst ‘heul erg’ Helmond Sport-minded bent. We gaan je niet vragen om het couplet van De Venders officieuze clublied te zingen, in trainingspak op de Veestraatbrug. En we laten ook geen test uitvoeren om te bepalen of er wel rood-zwart bloed door je aderen stroomt. We vertrouwen er gewoon op dat je het beste wilt voor de mooiste club uit de mooiste stad! Net als wij….

Hoe kun je Helmond Sport nog meer helpen?

Door de boodschap te verspreiden. Ken jij iemand met een Helmond Sport-hart die een hypotheek wil afsluiten? Attendeer hem of haar dan op onze Helmond Sport Hypotheek! Dan krijgt onze club weer 500 euro om verder te bouwen. Voordat je het weet speelt Helmond Sport voorronde Champions League. Pas maar op, Real Madrid!

Waarom steunt HypotheKerkhof Helmond Sport?

Omdat we Helmond Sport een warm hart toedragen. En omdat oude liefde niet roest. Wist je dat onze eindbaas, Roland van de Kerkhof, in seizoen 1992-1993 in de hoofdmacht van Helmond Sport speelde, onder de legendarische oefenmeester Frans Körver? De naam Mister Helmond Sport kon hij in die korte tijd niet bij elkaar voetballen en daarom proberen we om nu alsnog iets belangrijks voor de club te betekenen. Alles voor Helmond en zijn prachtige trots!

Helmond Sport Logo
1

Warming-up

Jij draagt Helmond Sport een warm hart toe en bent voor jezelf op zoek naar de beste hypotheek. Daarvoor meld je je natuurlijk bij HypotheKerkhof door het onderstaande formulier in te vullen.

2

Voorzet

In ons onderlinge samenspel laten we zien bij welke hypotheekverstrekker de beste kansen liggen. Dit vertaalt HypotheKerkhof naar een panklare voorzet die ook zonder voetbaltalent niet te missen is.

3

Scoren

Na een duidelijk advies in jouw taal kies jij welke voorzet je benut. Vervolgens maken wij 500 euro over aan Helmond Sport. Jij de beste hypotheek, de club een sponsor erbij. Dubbel scoren!

Meedoen

Ik heb interesse in de Helmond Sport Hypotheek