Financieel adviseur Helmond

Het regelen van je financiën is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid. Gelukkig kun je daarvoor vertrouwen op een financieel adviseur uit Helmond die jouw taal spreekt en actief met je meedenkt. HypotheKerkhof staat al voor je klaar om je met financiële raad en daad bij te staan.

Hypotheken en financiën in begrijpelijke taal. Dat is een combinatie die je waarschijnlijk niet vaak hoort. Maar dat is wel precies waar HypotheKerkhof voor staat. Bij mij hoor je geen moeilijke termen of vaktaal. Dankzij mijn jarenlange kennis en ervaring weet ik als geen ander hoe ik de complexe wereld van hypotheken en financiën begrijpelijk en inzichtelijk kan maken voor je. Zo weet je vanaf het begin precies waar je aan toe bent.

Specialist in hypotheken, en meer
Zoals de naam al doet vermoeden, is HypotheKerkhof gespecialiseerd in hypotheken. Maar dat niet alleen, als financieel adviseur uit Helmond kan ik je ook uitstekend adviseren over verzekeringen (kapitaal-, levens- en schadeverzekeringen en lastenbeschermers) en leningen (kredieten) voor de particuliere markt. En bij het opbouwen van vermogen! Hierdoor krijg je altijd een compleet advies dat verder gaat dan alleen jouw woonsituatie.

Daarbij zet ik nét die stap extra. Jouw wensen staan altijd centraal en ik neem geen genoegen met de eerste de beste ‘nee’. Ik blijf dan ook net zolang zoeken totdat ik de beste oplossing heb gevonden die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Supersnelle service
Bij HypotheKerkhof geloven we in een snelle service. Wanneer je bijvoorbeeld jouw droomhuis hebt gevonden, dan wil je er vaak ook zo snel mogelijk gaan wonen? Daarom heb je altijd binnen 24 uur het eerste gesprek met een financieel adviseur. Bij jou aan tafel in Helmond, telefonisch of via Skype, zelfs op zaterdag of zondag. Binnen 24 uur zet je dus al de eerste stappen om jouw droomhuis te kunnen kopen!

Wist je dat we ook nog eens de kortste doorlooptijd hebben vanaf het eerste gesprek met de financieel adviseur bij jou in Helmond tot en met de overdracht bij de notaris? Dat komt doordat ik je ook uitstekend kan adviseren in trajecten met bijvoorbeeld taxaties, gemeente of de notaris.

Ontdek wat HypotheKerkhof, dé financieel adviseur uit Helmond, voor je kan betekenen. Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.