Financieel adviseur Gemert

Een betrouwbare financieel adviseur in regio Gemert die niet met moeilijke termen en vaktaal strooit, maar die gewoon jouw taal spreekt. Onvindbaar? Maak dan eens een afspraak met HypotheKerkhof.

Hypotheken en financiën in begrijpelijke taal; een combinatie die je waarschijnlijk niet vaak hoort. En dat is precies waar HypotheKerkhof voor staat. Dankzij mijn jarenlange kennis en ervaring weet ik als geen ander hoe de ik complexe wereld van hypotheken en financieringen begrijpelijk en inzichtelijk kan maken voor je. Hierdoor weet je vanaf het eerste gesprek precies waar je aan toe bent.

Specialist in hypotheken, en meer
HypotheKerkhof is (zoals de naam al doet vermoeden) gespecialiseerd in hypotheken. Maar dat is niet alles. Als financieel adviseur uit regio Gemert kan ik je ook uitstekend adviseren over verzekeringen (kapitaal-, levens- en schadeverzekeringen en lastenbeschermers) en leningen (kredieten) voor de particuliere markt. En bij het opbouwen van vermogen! Hierdoor krijg je altijd een compleet advies dat verder gaat dan alleen jouw woonsituatie.

Mijn doel is om voor jou de beste oplossing te vinden die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Om dat te bereiken zet ik altijd nét die stap extra ten opzichte van andere financieel adviseurs uit regio Gemert. Zo neem ik bijvoorbeeld geen genoegen met de eerste de beste ‘nee’ en blijf ik zoeken naar de perfecte oplossing.

Binnen 24 uur eerste gesprek
Heb je jouw droomhuis gevonden of heb je dringend ander financieel advies nodig? Bij HypotheKerkhof heb je altijd binnen 24 uur het eerste gesprek met een financieel adviseur. Bij jou aan tafel in Gemert, telefonisch of via Skype, zelfs op zaterdag of zondag.

Indien gewenst nemen we je niet alleen je zorgen uit handen wat betreft je hypotheek en financiën. Ook kunnen we je adviseren in trajecten voor bijvoorbeeld taxaties, met gemeenten of de notaris. HypotheKerkhof heeft zelfs de kortste doorlooptijd, vanaf het eerste gesprek met de financieel adviseur in Gemert tot en met de overdracht bij de notaris.

Wil je weten wat HypotheKerkhof, dé financieel adviseur uit regio Gemert, voor je kan betekenen? Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.