Hypotheken


Zodra je voor de eerste keer een huis koopt, gaat verhuizen of je bestaande hypotheek wilt aanpassen, neem je een belangrijke beslissing. Een beslissing met flinke en jarenlange financiële gevolgen. Op zulke momenten is het prettig als je wordt bijgestaan door een expert. Iemand die zich in jouw situatie kan verplaatsen, begrijpt waar jij naar op zoek bent, integer is en er voor je is wanneer jij hem nodig hebt – ook al is dat in het weekend. En als het even kan ook iemand die gewoon vriendelijk en prettig in de omgang is. Die iemand vind je bij HypotheKerkhof!

Hoe we het doen

Onze werkwijze ten aanzien van hypotheken is vrij eenvoudig.

  1. Eerst gaan we praten, op een plaats en tijdstip waarop het jou uitkomt. Dan bekijken we je situatie en bespreken we je wensen. Is er nog een vervolgafspraak nodig, dan is dat helemaal geen probleem. Bij HypotheKerkhof zijn alle gesprekken in het voortraject helemaal gratis.
  2. Hebben we alles doorgenomen, dan gaan wij voor je aan het werk. Nadat we ons huiswerk gedaan hebben, presenteren we een persoonlijk advies, dat we uitgebreid toelichten. Net zo lang tot alles net zo helder voor je is als een Zwitsers bergmeer.
  3. Heb je een keuze gemaakt? Dan gaan wij jouw droomhypotheek aanvragen, natuurlijk tegen de beste voorwaarden. Hebben we nieuws van de hypotheekverstrekker, dan ben jij vanzelfsprekend de eerste die het hoort.

Wij gebruiken heldere taal die voor iedereen te begrijpen is

Ook in hypotheekland wordt er nogal eens in vaktaal gesproken. Dat maakt alles er niet per definitie duidelijker op, zeker niet als je wat minder affiniteit hebt met financiële zaken. HypotheKerkhof kan je verzekeren dat zoiets niet gebeurt wanneer wij in gesprek gaan. Wij vertalen ook complexe zaken naar klare taal, zodat je begrijpt waar het over gaat. Zo simpel is het!

Vraag een bouwkundige keuring aan

Je kunt na of zelfs tijdens een bezichtiging op slag verliefd worden op een huis, maar dat wil niet zeggen dat de technische staat helemaal je van het is. En het ontdekken van een gebrek – bijvoorbeeld een rotte dakconstructie of een lek – is vast niet waar je op zit te wachten wanneer de verhuizing achter de rug is. Zo’n situatie kun je voorkomen door een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Zo weet je of je nieuwe huis écht zo mooi is als het lijkt.

Via het onderstaande formulier kun je een bouwkundige keuring aanvragen. Na het versturen van de opdracht neemt een expert van Homekeur snel contact met je op.

Aangeboden door Homekeur – Bouwkundige keuringen

Vraag een energielabel aan

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.