Autolease


Een auto is een flinke kostenpost. Voor de aanschaf moet je je daglimiet van je bankapp mogelijk al verhogen, maar daar blijft het niet bij. Brandstof, onderhoud, parkeerbonnen, wasbeurten, wegenbelasting en afschrijving komen er nog fijntjes bij. Zonder een meter te rijden blijft een auto veel geld kosten. Té veel, vaak.

Luxere auto

Kan het goedkoper? In veel gevallen wel. Daarvoor moet je niet naar de autodealer, maar naar HypotheKerkhof. Wij kunnen namelijk precies berekenen wat je huidige auto je werkelijk kost, en wat voor (vaak luxere) auto je voor dat bedrag zou kunnen rijden als je kiest voor lease. Of wat je kunt besparen als je, via een leaseconstructie, kiest voor een gelijkwaardige voiture. Dat gaat vaak om serieuze bedragen!

Leasen is toch alleen voor bedrijven?

Mais non! Leasen werd in het verleden vooral door bedrijven gedaan, maar ook voor de particulier die mobiel wil blijven, is financial lease erg aantrekkelijk geworden. Zeker als je het door ons laat regelen. We geven je vier goede redenen om dat te doen:

  1. HypotheKerkhof kan leningen van alle leasemaatschappijen vergelijken en aanbieden. Natuurlijk plukken we er de overeenkomst met de gunstigste voorwaarden uit!
  2. We houden rekening met je hele financiële situatie. We kijken, anders dan wat een leasemaatschappij doet, dus ook naar wat de gevolgen van lease zijn op een eventuele toekomstige lening of hypotheek. Dat leaset en rijdt een stuk relaxter.
  3. Tijdens de leaseovereenkomst ben jij economisch eigenaar van de auto. Is de looptijd verstreken, dan ben je ook juridisch eigenaar. De wagen staat van het begin af aan op jouw naam.
  4. HypotheKerkhof is thuis in alle leasevormen: financial, private en operational lease.

Ook private lease en operational lease

Naast financial lease bieden wij dus ook private lease aan. Bij deze constructie blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto. Onderhoud, verzekeringen, etc. zijn ook voor rekening van de leasemaatschappij. Alleen de brandstof betaal je zelf. En eventuele bekeuringen.

Daarnaast bieden we ook operational (zakelijke) lease aan. Ideaal voor ondernemingen die een wagenpark willen of hebben.

Bel ons!

Leasen wordt steeds aantrekkelijker voor de particulier die vlotjes wil rijden. Denk je dat het ook iets voor jou is? Dan doe je er goed aan om ons te bellen. Wij zoeken graag uit wat voor auto je voor hetzelfde geld kunt rijden. Of wat je kunt besparen. Dan houd je wat meer geld over voor leukere dingen.

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.