Wij van HypotheKerkhof adviseren

Tekst: heavymettaal.com

Wij van HypotheKerkhof adviseren…

Wij van HypotheKerkhof adviseren HypotheKerkhof. Feitelijk gezien klopt deze boodschap, maar misschien zijn wij van HypotheKerkhof niet helemaal neutraal. Daarom hechten we veel meer waarde aan de objectieve mening van onze klanten. En daaruit blijkt gelukkig dat we het helemaal niet zo verkeerd doen!

Een nieuwe wasmachine kiezen is niet zo moeilijk. Je beoordeelt waar hij aan moet voldoen, vergelijkt de prijzen, kiest een winkel en keuze is zo gemaakt. Maar dienstverleners laten zich vaak wat moeilijker vergelijken, niet in de laatste plaats omdat diensten een stuk minder tastbaar zijn dan fysieke producten.

Kwaliteit beoordelen
Om de kwaliteit van onze dienstverlening inzichtelijker te maken, werken we samen met Advieskeuze.nl: een platform dat de consument helpt om een geschikte (financieel) dienstverlener te vinden. Altijd wanneer wij voor een nieuwe klant hebben gewerkt, vragen wij hem of haar om de kwaliteit van ons werk te beoordelen. Met een aantal sterren, maar ook met een (kort) ervaringsverhaal. Veel klanten nemen die moeite gelukkig; intussen staan er bijna tweehonderd reviews over HypotheKerkhof op Advieskeuze.nl. Kijk zelf maar eens!

Momenteel is het gemiddelde van de beoordelingen een 9,8. Net geen tien, maar toch een cijfer waar we heel blij mee zijn! En bovendien moet je altijd ruimte voor verbetering overlaten.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.