Vijf veelgestelde vragen (en de juiste antwoorden) over de Helmond Sport Hypotheek.

Tekst: heavymettaal.com

Als dit artikel een LinkedIn-post was, zouden we hier schrijven: ‘We zijn #trots en #dankbaar hier te mogen melden dat mensen ons ongelofelijk vaak vragen naar de Helmond Sport Hypotheek’. In werkelijkheid valt dat allemaal wel mee, maar niettemin krijgen we weleens vragen over hoe het nu precies werkt. Als stukje extra service verzamelen we de vijf (vooruit: zes, want we doen graag een stapje extra voor onze klanten) meest gestelde vragen in dit artikel. En vooruit: ook de juiste antwoorden daarop, anders heb je er nog niet zo veel aan.

Maar eerst even een stukje duiding. Een jaar of twee geleden introduceerden wij de Helmond Sport Hypotheek. We gaan dat hier niet helemaal opnieuw uitleggen, want dat deden we eerder al op deze pagina. In een notendop: voor elke afgesloten Helmond Sport Hypotheek doneert HypotheKerkhof 500 euro aan Helmond Sport.

Medio mei deden we daar nog een schep bovenop. Als je ons in contact brengt met iemand die klant van ons wordt, trakteren wij jou op een gratis seizoenskaart. Dat geldt trouwens ook als je jezelf in contact brengt met ons en zelf klant van ons wordt. Zo kun je voor niets genieten van het nú al historische en mogelijk ook hysterische laatste seizoen op De Braak.

Goed, nu de vragen die weleens mondeling, telefonisch of via WhatsApp of fax op ons worden afgevuurd:

1. Ik heb nog nooit een Helmond Sport-seizoenskaart gehad. Kan ik dan tóch meedoen?

Zeker. Als je ons vraagt om hypotheekbemiddeling te doen, hebben we wél inzicht in je financiële situatie nodig, maar we gaan echt niet in je afschriften snuffelen om te zien of je al eerder een seizoenskaart hebt besteld. Iedereen is welkom bij de HypotheKerkhof- en Helmond Sport-familie. We zijn net de TROS, maar dan zonder Muziekfeest op het Havenplein.

2. Ik woon niet in Helmond. Kom ik dan toch in aanmerking voor de Helmond Sport Hypotheek?

Jazeker wel. Zie het als een mooie manier om kennis te maken met al het moois dat Helmond en Helmond Sport te bieden hebben. Wist je trouwens dat we bij HypotheKerkhof ook iets met hypotheken doen? Zie dat als een handig hulpmiddel om wél in Helmond te komen wonen.

3. Ik woon in een huurhuis. Kan ik daarop toch een hypotheek afsluiten?

Kijk, bij HypotheKerkhof denken we in kansen, niet in beperkingen. Maar de eerlijkheid gebiedt ons om te zeggen dat dit ook voor ons een hele uitdaging wordt.

4. Kan ik die 500 euro ook aan Ajax doneren?

We snappen dat Ajax 500 euro op dit moment goed kan gebruiken, al is het maar als bonus om een nieuwe algemeen directeur aan te trekken. Maar op dit moment werken we alleen samen met Helmond Sport. Zodra we de Ajax Hypotheek in het leven roepen, melden we het op onze website. Dat zal op zijn vroegst in Q3 2083 zijn, dus het continu verversen van onze site is voorlopig niet nodig.

5. Mag ik de seizoenskaart ook aan mijn partner geven zodat ik één keer in de twee weken op vrijdagavond rust heb?

Zeker! Als je wilt, pakken we de seizoenskaart ook nog netjes voor je in, met een mooi papiertje. Wat zal je partner blij zijn, met zo’n romantisch cadeau.

6. Ik heb een stadionverbod. Mag ik met de seizoenskaart die ik van jullie krijg dan wél het stadion binnen?

Dat kunnen we helaas niet beloven. Maar mocht er een mooi huis aan de Bakelsedijk, grenzend aan het veld, beschikbaar komen, kom dan eens bij ons langs voor de hypotheekmogelijkheden. Vanaf het platdak van de schuur heb je dit seizoen nog een prachtig uitzicht over het speelveld.

Neem contact met ons op!

Dat waren ze. Heb je alle vragen goed? Dan kom je in aanmerking voor de Helmond Sport Hypotheek, met alle voordelen van Dean (niet James). Neem via onderstaand formulier snel contact met ons op, dan praten we verder. Dat laatste mag trouwens ook als je één, twee of zes fouten hebt. Wij sluiten niemand uit.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.