Vijf mooie momenten in 2020!

Tekst: heavymettaal.com

Ook wij zullen ons 2020 niet herinneren als het beste, meest gezellige jaar ooit. Maar om het hele jaar nu genadeloos af te serveren vanwege een Aziatisch virus, vinden we een beetje te kort door de bocht. Veel liever blijven we, behalve in de coronateststraat natuurlijk, positief. En blikken we aan de hand van een vijftal mooie gebeurtenissen terug op het voorbije jaar.

1) Een nieuwe collega

Voor HypotheKerkhof begon 2020 zoals het niet zal eindigen: knallend! Op 1 januari kwam financieel adviseur Jeroen Verspaget aan boord. Hij bofte, want die dag waren we gesloten, waardoor hij zijn avontuur bij ons begon met een vrije dag. Na een uitvoerig inwerktraject ging Jeroen in zijn tweede week alleen op pad. En hij doet het uitstekend, ondanks alle beperkingen die het coronavirus veroorzaakte. Pluspunt van dat virus is wél dat de competitie werd stilgelegd voordat Jeroens favoriete club Ajax kampioen kon worden. En dat is sowieso mooi.

Hypotheekadviseur Jeroen Verspaget

Jeroen Verspaget brengt altijd een goede stemming mee naar kantoor. Behalve als Ajax een keer verloren heeft.

2) Vijfsterrenreviews

Met dank aan onze reviewers heeft HypotheKerkhof op Advieskeuze.nl een hoeveelheid sterren waar zelfs Jermain de Rozario jaloers op kan zijn: vijf (hoewel hij natuurlijk veel beter kan koken dan onze partners, maar hou dat maar tussen ons). Op het moment van schrijven staat het aantal reviews op 168 en 152 mensen gaven het maximale aantal van vijf sterren. Vijftien recensenten gaven ons er vier en we kregen er één keer drie. Dat levert het gemiddelde cijfer van 9,8 op, ofwel 4,9 sterren. En omdat we nog net in de feestmaand zitten, zijn we niet te beroerd om dat getal naar boven af te ronden.

3) Nieuwe website

Schilders hanteren de vuistregel dat een huis iedere vijf jaar een nieuwe schilderbeurt nodig heeft. Aangezien HypotheKerkhof in 2015 is opgericht, vonden we dat ons digitale home ook wel een lik verf kon gebruiken. Die onderhoudsbeurt werd in de zomer uitgevoerd en over het resultaat zijn we erg te spreken! Je vindt onze nieuwe site op www.hypothekerkhof.nl. Dat is niet ver weg, want daar ben je nu al op.

Onze nieuwe site zag het levenslicht.

4) Tóch een oranje jaar

Door het EK voetbal ging een streep, maar toch raakte de kanaalzone dit jaar in de ban van oranje. Binnenkort start daar de bouw van Oranjekade. En wij zijn preferred supplier (ofwel voorkeursleverancier, maar dat klinkt natuurlijk veel minder hip) voor hypotheekchecks en haalbaarheidschecks. Grote kans dat ook 2021 oranje kleurt, want dan gaan de eerste palen de grond in. En is er hopelijk alsnog een EK voetbal.

5) 250e klant

In de slotfase van 2020 stapte de 250e klant ons pand aan de Kanaaldijk N.W. binnen. In normale tijden was dat reden geweest om breed glimlachend en handenschuddend met de jubileumklant op de foto te gaan, maar dat is op dit moment niet zo verstandig. Bovendien respecteren we de privacy van onze klanten natuurlijk. Niettemin: hartelijk dank voor het vertrouwen, Pieter Verstappen uit Someren. En al je 249 voorgangers, natuurlijk!

Het team van HypotheKerkhof wenst je een mooie jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar. We hopen dat 2021 ons allen nóg meer moois zal brengen!

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.