Vacature: HypotheKerkhof zoekt een hypotheekondersteuner (24-28 uur per week)

Tekst: heavymettaal.com

Er verandert veel in de wereld, maar één ding blijft hetzelfde: mensen mogen nog steeds graag in een huis wonen. Het lijkt er ook op dat dat de komende jaren zo blijft. Dat is geruststellend nieuws voor aannemers, maar ook voor ons. Want Gas- en Winston van de Postcode Loterij bellen op zondagavond echt niet overal aan en veel mensen hebben een hypotheek nodig om een huis te kunnen kopen. Die hypotheek, daarvoor zijn wij er. Maar daarbij kunnen we wel wat hulp gebruiken, van een leuke en kundige hypotheekondersteuner met wat ervaring om precies te zijn. Bloei jij dit voorjaar op met een dankbare en uitdagende nieuwe baan met alle ruimte voor groei en eigen initiatief? Schuif dan eens aan!

Wat ga je doen?

In Helmond, midden in de slimste regio van de wereld en vermoedelijk zelfs van het universum, barst het van de kennis. Toch is het financiële landschap voor veel mensen behoorlijk lastig navigeerbaar. HypotheKerkhof redt de dag. Wij gaan voor onze klanten op zoek naar de beste hypotheek en maken het vervolgens meteen in orde.

Ons knusse en stijlvolle kantoor, pal aan het kanaal of de knaal, is jouw domein. Jij zorgt ervoor dat alle hypotheekdossiers kloppen als een beat. Je beheert de mailbox en telefoon en beantwoordt vragen van klanten. Heb je zelf het juiste antwoord niet paraat, dan kun je natuurlijk een hulplijn inschakelen. Die hulplijn zal in veel gevallen onze directeur en jouw directe collega Roland zijn, met wie het goed kersen eten is. Ook heb je contact met hypotheekverstrekkers. De kans dat je vereenzaamt is ongeveer even groot als de kans dat San Marino komende zomer het EK voetbal wint.

Als hypotheekondersteuner bij HypotheKerkhof heb je een baan die ertoe doet. Je helpt veel klanten op financieel gebied, in het aankooptraject van een woning of bij een verbouwing. Reken maar dat ze jou dankbaar zijn als jij je werk goed doet. Buiten dat heb je bij ons gewoon een leuke en afwisselende job binnen een klein, persoonlijk team (hier lees je meer over ons). En doe je het goed, dan kun je bij ons alle kanten op. Zelfs als je voor Ajax bent!

Wanneer pas je bij ons?

We vragen de 7 J’s:

 • Je hebt een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond. En je bezit een Wft-diploma.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, in zowel woord en geschrift. Kennis van Engels en Helmonds is een pre, geen must.
 • Je bent communicatief (v)aardig; mensen gaan graag met je om.
 • Je hebt een representatief voorkomen en stelt je laagdrempelig op naar onze klanten.
 • Je woont bij voorkeur in Helmond of omstreken.
 • Je kunt bij voorkeur snel beginnen.

Wat bieden we jou?

 • Een baan voor tussen de 24 en 28 uur per week. Over werktijden en invulling gaan we graag met je in gesprek.
 • Een uitstekend salaris, afhankelijk van je ervaring.
 • Een degelijk en afwisselend inwerktraject met persoonlijke coaching om je een vliegende start te geven.
 • Volop mogelijkheden om door te groeien.
 • Volop ruimte voor eigen initiatief.
 • Een plek in een leuk, klein team. Feestelijke uitstapjes – zoals naar Helmond Sport of een Keiebijters-kletsavond – horen er allemaal bij, als je daar tenminste trek in hebt.

Heb je interesse?

Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Mail je motivatie en cv naar Simone van de Kerkhof: simone@hypothekerkhof.nl. Je mag haar ook gerust bellen: 06 10 96 30 50. We hopen snel van je te horen!

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.