Trek in een speciaal speciaalbiertje? Wacht dan niet te lang!

Tekst: heavymettaal.com

Het is goed te merken dat er al een theelepeltje lente in de lucht zit. Het blijft, zoals vaker tussen 21 december en 21 juni, ’s avonds steeds wat wat langer licht en je kunt soms ook al zonder jas naar buiten. Laten we hopen dat Helmond Sport vanavond ook geen jas krijgt, maar dat is een ander verhaal.

We gaan het niet over het weer hebben. Wel over een andere zaak van levensbelang, namelijk bier. Óns bier: de HypotheKerkhof Tripel. Over de betwistbare smaak kunnen we kort zijn: verrekkes lekker. We kunnen er ook lang over zijn, maar daar zit naar schatting niemand op te wachten.

Flesjes bier voor jou

Begin maart kondigden we een actie aan. Plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met ons en we nemen een paar flesjes van dit heerlijke limited edition-bier voor je mee. Kun je lekker van genieten na ons gesprek (dat is wellicht verstandiger dan tijdens ons gesprek).

Bel of mail ons

Die actie is een groot succes en de bodem van onze bierkelder raakt in zicht. Heb je dus nog trek in een lekker fris doch krachtig tripeltje, bel of mail ons dan! Dan schieten wij iets in de agenda. Proosten doen we later wel.

Let op: deze actie loopt tot 2 april en dat is het sneller dan je beseft. Zeker als je bedenkt dat de klok volgende week een uur vooruit gaat.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.