Oranjekade ook voor jou haalbaar? Dat zoeken we graag uit!

Tekst: heavymettaal.com

Dit jaar dus geen grootscheepse Sinterklaasintocht in de knaal, maar dat betekent allerminst dat het rustig is aan de kade. Binnenkort gaat er tegenover ons kantoor namelijk iets heel moois groeien: Oranjekade.

Verdeeld over 15 woongebouwen komen circa 265 huur- en koopwoningen in allerlei soorten, vormen en maten. Denk aan herenhuizen en stadswoningen met meerdere woonlagen, studio’s en penthouses. De woonoppervlaktes variëren van circa 40 m² tot ongeveer 200 m². Onbetaalbaar? Niet bepaald, zeker niet in de huidige markt.

Waarom Oranjekade?

Oranjekade is uniek. Nu zal elke ontwikkelaar in zijn brochure schrijven dat zijn nieuwste ontwikkeling uniek is, maar in dit geval is dat terecht. Woon je in Oranjekade, dan woon je pal aan het kanaal dat Helmond in tweeën splijt als ware het Mozes’ zwaard. Het plan heeft een allure die je in een grote stad als Amsterdam verwacht, maar dan zonder de hoofdstedelijke arrogantie en de absurde huizenprijzen. En we kunnen nog wel wat voordelen van Oranjekade noemen:

  • De AH XL is op twee minuten lopen.
  • Het is twee minuten fietsen naar een gezellig restaurant of klein café aan de haven. Die etablissementen zijn nu nog gesloten, maar neem van ons aan: als Oranjekade af is, is alles weer open!
  • Je krijgt ons als overburen (als je goed kijkt op de bovenstaande impressie zie je ons kantoor)!
  • Bij WK’s en EK’s voetbal hoef je je voortuin niet oranje te versieren, want Oranjekade ademt die kleur van nature al.
  • Je bent zo op de doorgaande weg naar Deurne, Eindhoven, Aarle-Rixtel en Someren.
  • Oranjekade is niet alleen oranje, maar ook verrassend groen.

Denk je dat Oranjekade voor jou onbereikbaar is? Dat kan je nog weleens meevallen! En wij kunnen je daar snel uitsluitsel over geven. HypotheKerkhof is namelijk preferred supplier van haalbaarheidschecks en hypotheekchecks voor Oranjekade. In normaal Nederlands: als je ons belt of mailt, maken wij snel een afspraak om uit te zoeken of jij in Oranjekade kunt wonen en ook nog naar de belendende AH XL kunt, in plaats van noodgedwongen je heil te moeten zoeken bij de Aldi of Lidl.

Wacht niet te lang!

Op vrijdag 27 november start de verkoop! Wil je weten of het reëel is om een gooi te doen naar zo’n droomwoning? Maak dan direct een afspraak en je weet snel waar je aan toe bent!

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.