Onze 5 hoogtepunten van 2021

Tekst: heavymettaal.com

Wellicht heb je er al iets over gelezen: we naderen de eindstreep van 2021. Hoog tijd dus voor een terugblik, want dat is traditie. Omdat we transparant willen zijn, delen we onze vijf hoogtepunten met je.

1. Vur welleke club bende gai?

Deze levensvraag wordt, vooral in Helmond, dikwijls gesteld. Het beste antwoord: tuurlik vur Helmond Sport! Dat antwoord geven wij ook altijd, hoewel er binnen ons kantoor ook sympathie voor PSV (75%) en Ajax (25%) is. Maar Helmond Sport heeft een bijzonder plekje in ons hart. Onze grondlegger Roland voetbalde er begin nineties een blauwe maandag en vertelt nog steeds over zijn afgemeten voorzet aan Peter Geurts die niet op waarde werd geschat. Wat wél op waarde wordt geschat, is de Helmond Sport Hypotheek. Het doel: bij iedere afgesloten hypotheek doneert HypotheKerkhof 500 euro aan Helmond Sport. Het duurde niet lang tot de eerste hypotheek werd afgesloten en we kunnen alvast verklappen dat er nog veel gaan volgen!

2. Plan B(art)!

De hoeveelheid werk die op ons af kwam werd een beetje te groot voor drie mensen. Dat luxeprobleem kun je aanpakken door de telefoon niet meer op te nemen en een out-of-officebericht in te stellen waarin je meldt dat je een bedrijfsuitje van zes maanden naar Nieuw-Caledonië hebt. Maar zo zitten we niet in elkaar; het is daar veel te warm. Dus kozen we voor plan B: we namen Bart Aben aan. In zijn eerste half jaar aan boord bewees hij nog maar eens dat hij absoluut geen B-keus is, maar een eersteklas hypotheekadviseur die goed in de groep ligt. Maar dat vermoeden hadden we natuurlijk al vóórdat we hem aannamen. Fijn dat je er bent, Bart! Dat we nog maar heel vaak samen de kerst halen!

Nog een feitje: met de aanname van Bart is het aantal medewerkers van HypotheKerkhof in twee jaar tijd verdubbeld: van twee naar vier. Als we elke twee jaar blijven verdubbelen, stoten we in 2057 Royal Dutch Shell van de troon als Nederlands bedrijf met de meeste medewerkers! Al is Shell in 2057 niet meer Nederlands.

3. Gezinsuitbreiding voor Jeroen

Niet alleen de HypotheKerkhof-familie groeide in 2021; ook het gezin van onze gewaardeerde collega Jeroen Verspaget werd groter. Half oktober zag de eerste dochter van Jeroen en zijn lieftallige vrouw Malou het levenslicht. Tess doet het goed en heeft nú al meer verstand van voetbal dan haar vader, want ze is (nog) niet voor Ajax. Tess, als je dit leest: van harte welkom op de wereld en gefeliciteerd met je geweldige ouders!

4. De Grote Dag, deel 1

De eerste ontmoeting tussen Simone en Roland was in 2007. Na een uitgebreide proeftijd besloten ze officieel met elkaar in zee te gaan: Roland ging op zijn versleten knieën. 11 september 2021 zou de grote dag worden. Afgelopen zomer zag alles er goed uit, als je de prestaties van Oranje niet meetelt dan. Helaas was de anderhalvemetermaatregel niet op tijd van tafel en dat is toch wat lastig bij de openingsdans. Daarom werd de bruiloft drie maanden verzet. Zuur voor Simone; haar kans om met een veertiger te trouwen ging hierdoor in rook op. Op 24 november werd Roland namelijk vijftig.

5. De Grote Dag, deel 2

De vrijgezellenfeesten waren geslaagd, de bruidstaart was besteld en de champagne stond in de koeling. 11 december zou opnieuw De Grote Dag worden. Ware het niet dat het in de weken ervoor coronatechnisch al niet echt lekker ging. Een bruiloft via Teams of Zoom is niet het toppunt van romantiek, dus helaas was er maar één oplossing: verzetten maar weer. De bedoeling is dat beide tortelduiven elkaar in 2022 alsnog het jawoord geven. Of dat gelukt is, hoor je wel van ons. Of je leest het in het jaaroverzicht van 2022.

Natuurlijk hadden we nog veel meer hoogtepunten, maar mogelijk heb je in deze tijd nog meer eindejaarslijstjes om door te nemen. Daarom houden we het kort en onze zakelijke successen melden we wel op LinkedIn, zoals het hoort.

Het team van HypotheKerkhof wenst je sfeervolle feestdagen en een mooie jaarwisseling. Maak er wat van, in 2022!

Jeroen, Bart, Simone en Roland (liggend, van links naar rechts) werken ook tijdens de feestdagen hard door.

Jeroen, Bart, Simone en Roland (liggend, van links naar rechts) werken ook tijdens de feestdagen hard door.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.