Nog steeds Oranjekoorts in Helmond!

Tekst: heavymettaal.com

Het is weer voorbij, die mooie, oranje sportzomer. Die zomer, die begon met de uitschakeling van Oranje tegen de Tsjechen en eindigde met de zo mogelijk nóg imposantere prestaties van Niels Vink in Tokio en New York. Maar in Helmond is het nog helemaal niet gedaan met de Oranjekoorts, dankzij Oranjekade. En je hebt nog steeds kans op een prachtige woning voor de prijs waarvoor je in Amsterdam een ongemeubileerde garage koopt: op 23 september gaan er weer drie blokken van Oranjekade in de verkoop!

Het gaat deze keer om de blokken J, K en O. Voor het onwaarschijnlijke geval dat die letters je weinig zeggen: je vindt hier een handige interactieve kaart waarop je kunt doorklikken tot huiskamerniveau. Kun je meteen vast kijken waar je je tv ophangt.

Pole position

Zo ver is het natuurlijk nog niet. Maar wij kunnen je wél op pole position zetten (hoewel dat geen garantie voor succes is, bleek zondag op Monza). Toen eind november de eerste blokken (B, E en I) in de verkoop gingen, werd het behoorlijk druk in onze afspraken-mailbox. Uiteindelijk hebben wij bijna de helft van de kopers aan een hypotheek geholpen.

Op 23 september gaat de volgende fase in de verkoop. We helpen ook jou graag aan een hypotheek, dus maak snel een afspraak! Wist je trouwens dat je bij ons ook de Helmond Sport Hypotheek kunt afsluiten, ook voor een Oranjekade-woning? Daarmee draag je, behalve oranje, ook Helmond Sport een warm hart toe. Dat is dubbel scoren!

 

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.