Met onze doorlopende fietsverzekering trap je altijd door!

Tekst: heavymettaal.com

Je kunt het je misschien nauwelijks voorstellen, maar ook in Helmond is er een kans dat je fiets gestolen wordt. Vervelend, maar een goede verzekering kan het leed flink verzachten. Met de nieuwe doorlopende fietsverzekering die HypotheKerkhof aanbiedt, is je kostbare tweewieler altijd goed verzekerd!

Als je weleens een fiets gekocht hebt, en dan bedoelen we niet op de hoek van de straat voor een paar tientjes, kun je een fietsverzekering afsluiten. Tot voor kort bestond er één smaak: de aflopende fietsverzekering. Die sloot je vaak af voor drie jaar. De premie, vaak 200 euro of meer, betaalde je in één keer. Had je de pech dat na een jaar je fiets gestolen werd – dat gebeurde dikwijls, want nieuwe fietsen zijn in trek bij het dievengilde – dan vergoedde de verzekering natuurlijk. Je volledige premie was je echter kwijt. Na drie jaar eindigde de verzekering. Verdween je fiets daarna, dan stond je met lege handen.

Doorlopend verzekerd

Bij de nieuwere doorlopende fietsverzekering is dat anders. Je fiets is dan doorlopend verzekerd, tot het moment dat je fiets wat ouder is; dan zeg je ‘m eenvoudig op. Je betaalt de premie per maand of per jaar. Steelt iemand je fiets, dan wordt er uitgekeerd, stopt de verzekering en krijg je de te veel betaalde premie terug. Het kunnen overleggen van de twee originele fietssleutels is wel een vereiste om aanspraak te maken op de verzekering, in geval van diefstal. Want je moet je fiets natuurlijk wel goed afsluiten, zelfs in Helmond.

Kortom: de doorlopende fietsverzekering van HypotheKerkhof is perfect voor de fietser die altijd en overal verzekerd wil zijn van onbezorgd fietsplezier!

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.