Laat de cente nie oit oew tès trekke: HypotheKerkhof trakteert op een Helmond Sport-seizoenskaart!

Tekst: heavymettaal.com

We weten niet of je het in de gaten hebt, maar sinds de komst van Bob Peeters speelt Helmond Sport woest aantrekkelijk voetbal. De punten worden geteld en ineens is Helmond Sport een schier onklopbare voetbalmachine, goed geolied als de frequente supportershomebezoeker. De stijgende lijn is ook zichtbaar in de prijs van de seizoenskaarten. Gelukkig is HypotheKerkhof er om te helpen: wij trakteren op een gratis seizoenskaart voor onze club!

Ja, je leest het goed. HypotheKerkhof zorgt dat niet alle cente oit oew tès worre getrokke! Geen kleine letters of adders onder het kunstgras. Als jij ons in contact brengt met iemand die bij ons de gewilde Helmond Sport Hypotheek afneemt, belonen we jou met een gratis Helmond Sport-seizoenskaart voor seizoen 2023-2024.

Dat is vermoedelijk het seizoen waarin Helmond Sport kampioen wordt, maar in het verleden behaalde resultaten bieden (gelukkig) geen garantie voor de toekomst. Deze actie loopt tot de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen, ofwel 11 augustus 2023.

LET WEL OP: WE VERGOEDEN TOT MAXIMAAL 250 EURO PER SEIZOENSKAART. Dat schrijven we in schreeuwerige hoofdletters, zodat niemand ons kan betichten van het gebruik van kleine letters. Niet voor alle vakken heb je een seizoenskaart voor 250 euro, maar voor veel vakken wel. Kijk hier voor de prijzen.

Daarom doen we dit

Waarom doen jullie dit, vraag je je al dan niet af. Daarvoor hebben we zó veel goede redenen, dat we bulletpoints gebruiken:

  • Een vol stadion ziet er veel gezelliger uit op ESPN.
  • Een stadion vol supporters motiveert de spelers – vooral die van Helmond Sport – om een stapje extra te zetten.
  • Daardoor is de kans op promotie groter en zeg nu zelf: het is leuker om naar Helmond Sport tegen PSV, Feyenoord of Herácles te kijken dan naar pakweg Jong Utrecht.
  • We gunnen onze klanten een mooie financiële meevaller.
  • We hopen hierdoor meer hypotheken te verstrekken, want daar moeten we het toch een beetje van hebben.

Dubbel voordeel

En dat is nog niet alles. Voor elke Helmond Sport Hypotheek maken wij namelijk nog eens 500 euro keiharde Johnny Cash over aan Helmond Sport. Dat lijkt misschien weinig voor een betaaldvoetbalorganisatie, maar reken maar dat Helmond Sport daar leuke dingen van kan doen. En: hoe meer, hoe beter. Stel je voor dat ongeveer een kwart van alle Helmonders (laten we zeggen twintigduizend mensen) een Helmond Sport Hypotheek afsluit. Dat is tien miljoen euro en daar kun je toch een leuke, tweebenige wingback of dubbelhandige reservekeeper van huren.

Interesse?

Wil jij komend seizoen gratis op de eerste rang zitten in sportpaleis De Braak? Vul dan gewoon even het onderstaande contactformulier in en wij bellen je snel terug. Samen vur onze club!

Helmond Sport Hypotheek Form
Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.