Transfer voltooid: Jeroen Verspaget versterkt HypotheKerkhof!

Tekst: heavymettaal.com

Transfer voltooid: Jeroen Verspaget versterkt HypotheKerkhof!

De transfer is afgerond en daar zijn we trots op! Per 1 januari 2020 komt Jeroen Verspaget HypotheKerkhof versterken. Jeroen is een jonge maar ervaren financieel adviseur en we denken dat hij uitstekend past binnen ons team. Anders hadden we hem natuurlijk ook niet aangenomen.

Jeroen komt uit Helmond en is 36 jaar. Ongeveer een derde van zijn leven werkte hij voor de Rabobank. In 2009 begon hij in Helmond, als assistent-accountmanager private banking. Drie jaar later verkaste hij naar Eindhoven. In Jeroens nieuwe rol ging hij particulieren adviseren, onder meer over hypotheken. Dat beviel alle partijen zó goed, dat hij dat is blijven doen – ook nadat hij in 2015 naar Raboregio Peelland-Zuid verhuisde. Hij noemt het adviseren van klanten zijn passie. “Het geeft me energie. Er is weinig wat ik liever doe.”

Tijd voor iets nieuws
Toch was Jeroen op zoek naar een nieuwe uitdaging, zoals dat met een mooi cliché heet. “Ik had bij de Rabobank een goede en veilige baan, maar ik was er wel een beetje uitgekeken. Er kwamen steeds meer administratieve werkzaamheden bij en eerlijk is eerlijk: daar werd ik niet per definitie gelukkiger van. Dus ik besloot mijn hart te volgen en stond zeker open voor iets nieuws.”

De fundering van de overstap van Jeroen werd afgelopen voorjaar gelegd. Jeroen: “Ik had net de sleutel van mijn nieuwe huis in Brandevoort, toen Roland aan de deur stond. Ik dacht dat hij een rondleiding wilde, maar hij kwam voor iets anders. ‘Ik ben niet op zoek naar personeel, maar ik ben op zoek naar jou’, zei hij. Ik vertelde dat hij me gevonden had.”

Beginnen met een vrije dag
“In de periode daarna ging ik nadenken over zijn aanbod. Er moesten natuurlijk wat zaken besproken en geregeld worden voordat ik mijn handtekening kon zetten. Bedingen, arbeidsvoorwaarden; dat soort dingen. Dat is nu eindelijk gebeurd. Ik start officieel op 1 januari, dus ik begin met een vrije dag.”

Bijzondere bepalingen
Eén van de redenen dat de overstap nu pas definitief is, is dat het contract nog aangepast moest worden. Jeroen: “In het contract stond dat ik me nooit negatief mocht uitlaten over een voetbalclub uit Eindhoven. En ook dat ik al mijn Ajax-spullen ritueel moest verbranden. Die bepalingen heb ik uit het contract laten halen. Ik begrijp dat Roland, zeker in deze periode, trots is op zijn favoriete club, maar ik vond het iets te ver gaan.”

“Daarna heb ik mijn jawoord bekrachtigd met een handtekening. Ik hoop, samen met Roland en Simone, HypotheKerkhof nóg beter op de kaart te zetten. Te zorgen dat het nóg groter en succesvoller wordt. En dat gaat lukken ook”, besluit de kersverse HypotheKerkhof-adviseur, die zichtbaar tevreden is.

Makkelijke prater
Maar waarom wilde Roland per se Jeroen in dienst nemen? “Dat is simpel”, vertelt hij. “Ik ken Jeroen nog goed, uit mijn Rabobank-tijd. En ik weet dat wij op dezelfde manier naar klanten kijken. Hoe die manier is? We redeneren  vanuit het perspectief van de klant, in plaats van de adviserende partij. Maar nóg een grote kwaliteit van Jeroen is dat hij met iedereen goed kan praten. Hij communiceert en schakelt erg makkelijk en is bovendien een buitengewoon kundig adviseur en prettig persoon. We gaan er samen iets moois van maken. Dat is het idee!”

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.