In gesprek met HypotheKerkhof? Niks Teams, gewoon live!

Tekst: heavymettaal.com

Helmond Sport en PSV. En vooruit: ook Stiphout Vooruit en HVV. Dat zijn teams die ik een warm hart toedraag. Maar met Teams, het razendsnel populair geworden Microsoft-programma, heb ik een stuk minder. Ik zit nu eenmaal liever tegenover mensen dan tegenover een beeldscherm.

Zeker als het over financiën gaat, vind ik dat je elkaar écht in de ogen moet kunnen kijken. Zonder haperende verbinding, ruis op de lijn en webcam die je vanuit een net iets te laag perspectief in beeld brengt, wat niet altijd even flatteus is (maar ik ga binnenkort écht weer sporten). Dat lijkt me niet meer dan normaal; je koopt geen spijkerbroek, maar oriënteert je op een financiële keuze die lange tijd een behoorlijke invloed heeft op je huishoudboekje.

Een écht gesprek

Niet alleen mijn collega’s en ik denken er zo over. Ook klanten geven de voorkeur aan een écht gesprek, zo wijst een uiterst representatief onderzoek onder zeventien klanten uit. Gewoon bij mij op kantoor, met een kop (K)aldi-koffie. Of bij ze thuis. Toch gebeurt het vaak anders. Het is niet chic om namen te noemen, maar veel banken duwen je – al dan niet met zachte hand – in de richting van een online hypotheekgesprek. Onder het mom van: onze klanten vinden het prima vanwege het risico op besmetting. Bij HypotheKerkhof leven we niet meer in maart 2020. We vinden dat het prima mogelijk is om, op veilige wijze, een fysiek gesprek te voeren.

Ik wil ook graag benadrukken dat je bij ons bijna altijd* terecht kunt, ook ’s avonds of in het weekend. Mocht je daadwerkelijk een huis kopen of gaan verhuizen, dan kun je je vakantie-uren beter opnemen om te gaan klussen. Bij HypotheKerkhof is het altijd open huis.

Open Huizen Dag op 2 oktober

Toegegeven: die vorige zin dient vooral als bruggetje naar de Open Huizen Dag. Die is dit jaar op zaterdag 2 oktober. Heb je je droomhuis bezichtigd? Dan ben je vast niet de enige. Kom vlug in actie en bel ons voor een afspraak. Dan zitten we snel samen aan tafel!

*Vrijdagavond 1 oktober is één van de weinige momenten waarop ik geen afspraken heb. Dan zit ik namelijk in het SolarUnie Stadion, want dan komt één van mijn favoriete teams in actie tegen Jong Ajax. Laten we hopen dat het achterin bij Helmond Sport vrijdagavond nog géén open huis is…

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.