Iets terugdoen voor een ander, zo doen we dat bij HypotheKerkhof

Tekst: heavymettaal.com

Niet alle wiskundigen zijn het erover eens, maar bij HypotheKerkhof geloven we in de formule ‘:=x’ ofwel ‘delen is vermenigvuldigen’. Natuurlijk wil je als ondernemer geld verdienen, maar het is ook belangrijk om anderen mee te laten delen in je succes. Hoe wij dat precies doen? Je staat op het punt om dat te ontdekken.

Bij benadering 67 procent van de mannelijke medewerkers van HypotheKerkhof heeft iets met de lettercombinatie PSV. Om precies te zijn 100% heeft iets met MVO, ofwel maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is voor ons meer dan een verplicht nummer om feelgoodpunten te scoren bij onze volgers. We vinden dat we het móéten. ‘Service to others is the rent you pay for your room here on earth’, zei Muhammad Ali ooit. Die mag van ons zo op een tegeltje.

Bomen planten in het Hypotheekbos

Recent adopteerden we 100 bomen in het Hypotheekbos. Op zaterdag 4 maart gaan wij ook zelf deze 100 bomen planten, dus als we dan onze telefoon niet opnemen of niet meteen terug-appen: het is niet persoonlijk. Uiteraard doen we dit in Brabant, waar onze wortels liggen.

Daarnaast zorgen wij er doorlopend voor dat al onze klanten hun woningen verder kunnen blijven verduurzamen. Door goed advies te geven en te zorgen dat onze klanten, in het soms complexe woud van hypotheken en regels, altijd door de bomen het bos nog kunnen zien. Niet alleen goed voor het milieu, maar zeker ook voor de portemonnee!

Doneren aan verenigingen

Supporterscollectief We are Helmond heeft tijdens het WK een pool gehouden, waarbij HypotheKerkhof één seizoenkaart beschikbaar stelde als prijs. Een ware run kwam er en deze prijs werd gewonnen door Guus Hertogs. Veel geluk met je prijs, Guus!

Winnaar Guus Hertogs (links, op de voorgrond) en Roland van de Kerkhof op het heilige gras van De Braak.

Walking football en wielrennen

Van Helmond Sport was het in de eerste seizoenshelft soms maar een kleine stap naar walking football. Dat is wandelvoetbal voor ouderen en dat vinden we mooi. Dat bewegen en sociaal contact belangrijk is, hoeven we hier niet uit te leggen. Daarom hebben we een leuk bedrag gedoneerd aan W.V.V. Old Stars om op woensdag 5 april een groot toernooi te kunnen organiseren, met deelnemers uit heel Nederland.

Daarnaast hebben wij eind november meegedaan met de Avondwielervierdaagse in Stiphout. Hierbij stelden wij een nieuw uittenue én 2 seizoenkaarten van Helmond Sport beschikbaar. En de jeugdige renners wilden deze prijs maar wát graag winnen! Dat snappen we natuurlijk maar al te goed.

Sponsoring

Nog even terug naar onze lokale voetbaltrots. Je hebt vast al eens gelezen of gehoord over de Helmond Sport Hypotheek. In een notendop: voor elke afgesloten Helmond Sport Hypotheek maken wij € 500,- over aan onze club. Deze actie verspreidt zich inmiddels in een rap tempo over Helmond en omliggende dorpen! De komende tijd gaan we jou verder op de hoogte houden van dit blijvende succes.

We zijn ook fan van Niels Vink, onze lokale held. Hij is inmiddels, zowel in het enkel- als dubbelspel, de beste quad-rolstoeltennisser ter wereld (en dat is geen quadspraat). Volgend jaar, op de Paralympics in Parijs, wil hij goud pakken. Sowieso tot aan de Spelen blijven wij hem steunen. Veel succes, Niels!

Oog voor onze klanten en omgeving

Bij HypotheKerkhof hebben we natuurlijk oog voor onze klanten. Zonder klanten verdienen we geen Johnny Cash en heeft onze organisatie weinig tot geen bestaansrecht. Maar we houden ook graag oog voor de omgeving en de maatschappij. Dat maakt de wereld een stukje mooier en gezelliger en dat is niet niets, dachten we zo.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.