HypotheKerkhof trakteert op een avondje NAC

Tekst: heavymettaal.com

Helmond Sport deed de huidige transferperiode meer aankopen dan de gemiddelde koopjesjager (m/v) op een zaterdagochtend bij de Action. Hoog tijd om al die nieuwe aanwinsten eens te gaan bewonderen. De seizoensouverture van onze club, afgelopen vrijdag in Breda, was daar een mooie gelegenheid voor. En er gingen twee bijzondere gasten mee: de afnemer van de eerste en de laatste Helmond Sport Hypotheek van vorig seizoen!

Op de onderstaande foto van links naar rechts: Maikel Janssen, Antonio Delgado en Roland van de Kerkhof.

Maikel en Antonio hebben heel wat overeenkomsten. Ze houden van dezelfde club, drinken graag een lekker fris glaasje bier, hebben dezelfde kapper, spelen beiden bij de veteranen van de historische club FC De Braak en wonen in dezelfde straat. Sterker nog: ze zijn buren. En ze namen afgelopen voetbalseizoen ook nog eens allebei de Helmond Sport Hypotheek af. Maikel trapte, op advies van Antonio, af met de allereerste Helmond Sport Hypotheek ooit. De wederdienst volgde niet veel later, toen Maikel Antonio de Helmond Sport Hypotheek sterk aanraadde.

Avondje NAC

Maikel en Antonio vallen zonder twijfel onder de noemer ‘goei volk’ en niet alleen omdat ze klant van ons zijn. Het leek ons daarom een goed idee om de twee voetballiefhebbers mee te nemen naar Breda, want bij NAC komen liefde voor voetbal en bier samen. Afgelopen 5 augustus gingen we er eens goed voor zitten: NAC versus Helmond Sport. Helmond Sport creëerde legio kansen, maar helaas eindigde geen een bal tegen het netje. NAC scoorde wel en het werd 1-0. Allemaal strategie, natuurlijk. Je kunt beter niet te snel aan kop komen. Laat Helmond Sport maar in de achtervolging gaan en in mei, met de DRS vol open, de koppositie overnemen van pakweg Willem II of Jong Telstar.

Ben je op zoek naar een hypotheek met meer rendement dan Helmond Sport tegen NAC? Kom dan eens langs bij HypotheKerkhof en sluit de Helmond Sport Hypotheek af! Goede kans dat we je dan een keer meenemen naar een wedstrijd van onze club. Tenzij je geen prijs stelt op de verrichtingen van de toekomstig landskampioen en Champions League-winnaar. Dan houden we het bij een lekker kopje koffie op ons kantoor.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.