HypotheKerkhof schenkt Helmond Sport eerste winst van dit seizoen!

Tekst: heavymettaal.com

Bij het zien van de foto bij dit bericht denk je wellicht: dat shirtje zit wel wat aan de strakke kant. Dat klopt; de materiaalman van Helmond Sport had toevallig nét alleen Rolands shirt te heet gewassen. Gelukkig heeft Helmond Sport wat meer ruimte, financieel dan. Dankzij onze fijne klanten konden we € 4.000,- overmaken naar onze club en daarmee is al vóór de seizoensaftrap de eerste winst binnen.

Natuurlijk had Helmond Sport dit jaar best wat meer punten mogen halen, maar de club is in opbouw. Vooral in de tweede helft van het afgelopen seizoen was het soms smullen. Niet alleen van het bier en de bitterballen in de business club, maar vooral van de strijdlust en het steeds leukere voetbal. Dit jaar gaan er mooie dingen gebeuren, let maar eens op.

Acht hypotheken

Daar probeert HypotheKerkhof een steen aan bij te dragen. Als je bij deze alinea nog niet bent afgehaakt, ben je waarschijnlijk zó betrokken dat je ook de Helmond Sport Hypotheek kent (zo niet: een welgemikte klik of tik hier brengt daar verandering in). Voor elke afgesloten Helmond Sport Hypotheek betalen wij € 500,- aan Helmond Sport. Ondanks de onrustige huizenmarkt hebben we afgelopen seizoen toch maar mooi acht van zulke hypotheken afgesloten. We vinden het hartverwarmend om te zien dat er elk seizoen zo veel mensen met rood-zwart bloed door de aderen bij ons aankloppen, speciaal voor de Helmond Sport Hypotheek. Ben jij een van de lucky eight: muchas gracias!

Scoor nog snel die gratis seizoenskaart!

Tot slot willen we je nog eens wijzen op onze speciale zomeractie. Als je vóór 11 augustus a.s. een nieuwe hypotheekklant aandraagt óf zelf een Helmond Sport Hypotheek bij ons afsluit, belonen wij je met een gratis seizoenskaart voor komend seizoen. En daar komt die € 500,- voor de club ook nog eens bovenop. De hypotheek hoeft op 11 augustus trouwens nog niet rond te zijn; als je je voor die datum maar bij ons gemeld hebt. Ontstaat er later witte rook tussen ons, dan geniet jij in het laatste seizoen op De Braak van topvoetbal (niet te verwarren met tobvoetbal; die tijd ligt achter ons). Vul gewoon het onderstaande formulier in en je hoort snel van ons. Strakke actie, toch?

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.