HypotheKerkhof presenteert eigen bier!

Tekst: heavymettaal.com

Wie ons een beetje kent, weet wellicht dat wij best van een lekker fris glaasje bier op zijn tijd houden. En omdat carnaval voor de deur staat, vonden we het een goed moment om een eigen biertje op de markt te brengen. Met ongepaste trots presenteren wij, vlak voor de polonaises van start gaan, onze eigen tripel!

Donderdag 16 februari stond de pakketbezorger voor de deur. Dat gebeurt wel vaker, maar nu had hij een bijzondere zending: de eerste lichting van ons eigen bier. Genaamd HypotheKerkhof Tripel. Bij nader inzien hadden we ‘m ook Hellemonds Kwèèkwatter kunnen noemen, maar 1) wij kwèèken niet maar wij praten en 2) die naam schoot ons pas te binnen na het ter perse gaan van het etiket.

HypotheKerkhof, Triple Craft Beer (staat los van Beppie Craft).

Vol van smaak

Misschien vraag je je af wat een eigen biertje met een onafhankelijk hypotheekadviseur te maken heeft. Goede vraag. Nou, we houden gewoon van een beetje leven in de brouwerij. En we vinden het leuk om eens iets unieks weg te geven. Keycords, pennen en mokken met ons logo zijn een beetje afgezaagd, vandaar.

De smaak? Een klein beetje bitter, maar niet bitter zoals andere tripels of zelfs de gemiste tripel van Michael van Gerwen op het recente WK. De smaak is niettemin buitengewoon vol. Weet je wat, kom ‘m gewoon een keer proeven. Liever niet vóórdat we een hypotheekgesprek voeren, want hij kan stevig aankomen. Drink er dus niet te veel van, want dan wordt het een bittere pil.

Het hele team van HypotheKerkhof wenst je een fijne en gezellige carnaval toe. En als je ons tegenkomt, drinken we een biertje samen. Ein (of twee) prosit(s)!

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.