Nóg dichter bij de klant: HypotheKerkhof opent tweede vestiging in Helmond

Tekst: heavymettaal.com

Wij van HypotheKerkhof zitten heerlijk te ‘wonen’, aan de Kanaaldijk. Lekker ruim, mooi uitzicht over de knaal en op Oranjekade, perfect omlijnde parkeervakken en de beste receptionisten van de hele Kanaaldijk NW 85. Maar we zijn graag altijd dichtbij, zoals een oude slogan van KPN luidt. Daarom openden we pas onze tweede vestiging en daarmee kunnen we nóg beter het verschil maken.

Onze tweede vestiging – een dependance in goed Nederlands – vind je aan de Hortsedijk 35, pal tegenover De Pastoor. Het eetcafé welteverstaan, niet de parochieverantwoordelijke. Dit pand heet BCT Hortsedijk en dat is een zogeheten bedrijfsverzamelgebouw. De naam zegt het al: hier zitten we niet alleen.

Onze oprichter Roland van de Kerkhof ambieerde al langere tijd een tweede vestiging. “Net als Martin Luther King had ook ik een droom, namelijk een extra kantoor. Dit is een kleine stap voor ons, maar een grote stap voor de Helmondse mensheid. We willen als kantoor graag letterlijk dicht bij onze klanten zijn. Die droom komt hiermee uit.”

Samenwerking met Zeker Derison en Red Lemon

Volgens Roland is er nóg een groot voordeel. “HypotheKerkhof werkt nauw en succesvol samen met Bart Derison van Zeker Derison en Victor Veldhof van Red Lemon. Bart is een kei op het gebied van verzekeringen en risicobeheer. Daarnaast kan hij ook een aardig balletje golfen. Victor is een zakelijk gesprekspartner voor alle soorten bedrijven en treedt vaak op als adviseur/bemiddelaar richting geldverstrekkers en investeerders. Onze lijnen zijn kort; ons internet is zelfs draadloos. We trekken dikwijls gedrieën op en daardoor kunnen we onze klanten completer van dienst zijn. Hierdoor is HypotheKerkhof helemaal klaar voor de toekomst en dat is wel genoeg marketingtaal voor vandaag.”

Roland (links) en Bart Derison tijdens een teepauze.

Verse koffie en koekjes

Als je op zoek bent naar de beste hypotheek, ben je nog steeds van harte welkom aan de Kanaaldijk. Maar ook aan de Hortsedijk 35 staan de deuren altijd – tijdens kantooruren tenminste – voor je open. Bel of mail voor de zekerheid even van tevoren, dan zorgen we voor verse koffie en knapperige koekjes. Graag tot snel!

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.