HypotheKerkhof houdt jouw verzekeringen in topconditie

Tekst: heavymettaal.com

In oktober 2007 liep ik mijn eerste halve marathon. Sommige mensen zijn geboren lopers en hebben nauwelijks training nodig op 21,1 km te kunnen rennen. Helaas voor mij heb ik nooit tot die groep behoord. Dus zat er voor mij maar één ding op: trainingskilometers maken.

Dat deed ik dan ook. In juni en juli van dat jaar rende ik soms wel drie keer per week een mooie ronde. Vanaf het Speelhuisplein, waar mijn vaste loopmaat toen woonde, langs het kanaal naar de Aarle-Rixtelse brug. Daar doken we linksaf en via de Aarle-Rixtelseweg, een stukje Zwanenbeemd en de Julianalaan kwamen we zo weer op het startpunt. Indrukwekkende rondes van wel 8 km waren dat. Dat vonden we wel genoeg inspanning; veel verder liepen we eigenlijk nooit. In augustus en september liepen we geheel niet. Te druk met andere dingen, het werd alweer best vroeg donker en zo waren er vast nog wel wat andere excuses.

De Rabobank-ploeg in 2007. Er was geen reden om ons te controleren op het gebruik van verboden middelen.

Spierpijn

Over die halve marathon van 2007 kan ik kort zijn: ik haalde de finish. Mijn eindtijd was niet zodanig dat ze in Ethiopië en Kenia wakker lagen van mijn prestaties; ik geloof dat ik net binnen de twee uur over de finish strompelde. Na het aanvullen van het verloren vocht trok ik met een medaille en een pak spierpijn in mijn sporttas terug naar de sportiefste stad van Nederland. Ik geloof niet dat ik die dag nog van de bank gekomen ben. De dagen erna trouwens ook niet, want ik was toen nog in dienst van de Rabo-equipe.

Een paar jaar na die buitengewone prestatie stond ik weer aan de start. Dit keer wél goed getraind. Het verschil met die herfstdag in 2007 kon bijna niet groter zijn. Als een jonge hinde dartelde ik door de Eindhovense straten. Zonder een centje pijn vloog ik voor mijn gevoel over Stratumseind, zoals in mijn studentenjaren maar dan zonder bier in mijn hand. Toen ik over de finish kwam, gaven de cijfers van de finishklok 1 uur, 31 minuten en 31 seconden aan. Voor mijn gevoel kon ik nóg wel een een halve marathon lopen, maar dat deed ik toch maar niet omdat ik dat sneu vond voor de Ethiopiërs en Kenianen.

Tot zover deze lange aanloop. Ik wil hiermee aangeven hoe belangrijk het is om in goede conditie te zijn. En dat geldt niet alleen voor het menselijk lichaam, maar ook voor andere zaken die onderhoud nodig hebben. Auto’s, huizen, voortuinen, kapsels, maar ook verzekeringen. En in dat laatste zijn we bij HypotheKerkhof best wel goed, al zeg ik het zelf.

Onze verzekeringsspecialisten in actie.

Tientjes besparen

Een verzekering afsluiten is voor de meeste mensen geen hogere wiskunde. Op vergelijkingssites is het makkelijk om de verzekering met de laagste premie eruit te vissen. Online afsluiten en geregeld. Vaak krijg je leuke welkomstkortingen van gulle verzekeraars. En wie wil er nu geen tientjes besparen?

Je zult ons geen verkeerd woord hierover horen zeggen. Zelf gaan we namelijk ook altijd op zoek naar de laagste prijzen en de beste voorwaarden. Maar waar het om gaat: veel mensen vergeten om hun verzekeringspakket te onderhouden. Na het afsluiten kijken ze er niet meer naar om en worden de verzekeringen vaak stilzwijgend verlengd. Alleen zijn de mooie welkomstbonussen dan niet meer van toepassing. En daardoor laat je serieus geld liggen.

Goed onderhoud van je verzekeringen

Wij pakken dat anders aan. Als je ons over je verzekeringen laat waken, is het pas écht goed geregeld. Omdat wij niet alleen bij het afsluiten kijken naar de beste voorwaarden; we doen het élk jaar, ongevraagd. En als we zien dat het beter is om over te stappen naar een andere verzekeraar uit ons zeer ruime repertoire van verzekeraars, regelen we dat met je (natuurlijk in overleg). HypotheKerkhof onderhoudt je verzekeringspakket proactief. Zie het als een soort apk, maar dan zonder de negatieve financiële verrassingen. Integendeel zelfs!

Wil je verzekerd zijn van uitstekende dekking tegen de beste voorwaarden? Bel of mail dan met HypotheKerkhof. Dan zorgen wij dat je verzekeringspakket goed onderhouden blijft. Want hoe je iets in topconditie houdt, weet ik inmiddels wel.

Roland van de Kerkhof

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.