Hypothekerkhof helpt je voordelig de winter door

Tekst: heavymettaal.com

Sint, Santa en folderbezorgers met nieuwjaarswensen die voor de deur staan. Netflix dat een euro duurder wordt. Benzineprijzen die zó hoog zijn dat de dagwaarde van een iets oudere auto verdubbeld wordt na een tankbeurt. Energieprijzen die het een stuk aantrekkelijker maken om toch maar weer naar kantoor te gaan. En dan gaan sommige mensen ook nog trouwen in december: het zijn peperdure tijden. HypotheKerkhof helpt je graag besparen!

Het jaareinde is een tijd van tradities. Een redelijk nieuwe traditie is dat mensen, wanneer de ember weer in de maand zit, gaan kijken waar ze het volgende jaar op kunnen besparen. Dat is nog best een uitzoekwerk, dat bovendien ten koste gaat van dingen die zo mogelijk nóg leuker zijn. Zoals stemmen voor de Top 2000, surprises maken, Formule 1 kijken met een glaasje speciaalbier binnen handbereik en kalkoen braden in de oven.

Waakhond

Dat is best jammer. Gelukkig helpt HypotheKerkhof je. Wanneer je klant bij ons bent, houden wij de lasten van je verzekeringen en hypotheek altijd met minstens één oog in de gaten. En schromen we niet om je te bellen of mailen als er een slimme besparing in het verschiet ligt. Is het een goed moment om je hypotheek over te sluiten? Is het leasen van een voiture voor jou een slimme optie? Of biedt een andere verzekeraar minstens dezelfde dekking tegen betere voorwaarden? Wij bewaken dat, als een aaibare waakhond. Service van de zaak waar je niks extra’s voor betaalt.

Op deze manier helpen we jou zo voordelig mogelijk de winter door te komen. En houd je tegelijkertijd meer tijd over voor andere dingen. Dat heb je best verdiend, na zo’n jaar als dit.

 

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.