HypotheKerkhof geeft een rondje weg

Tekst: heavymettaal.com

Tingeling! Als je geluk hebt, hoor je dat geluid weleens in het betere of desnoods middelmatige café. Het onmiskenbare geluid van de bel boven de bar die klinkt wanneer iemand een rondje geeft. Vinden we een mooie gewoonte en daarom geven wij nu een rondje weg aan onze klanten. Tot 2 april maak je kans!

Vlak voor carnaval introduceerden we trots ons eigen biertje, de HypotheKerkhof Tripel. We hebben een mooi voorraadje in onze tot bierkelder gepromoveerde provisiekast staan. Al dat bier kunnen we vast zelf wel wegwerken, maar daarvan worden onze adviezen niet beter en onze lichamen niet strakker, wat toch belangrijk is met de lente en vervolgens zomer in aantocht. Daarom geven we een rondje bier weg aan onze klanten.

Biertje?

Om kans te maken op een paar flesjes van dit heerlijke biertje, hoef je niet zo gek veel te doen. Schrijf ons gewoon even een mail of briefkaart en vermeld daarin dat je leven wel een paar flesjes van dit beste bier kan gebruiken. ‘Wat zijn nu de addertjes onder het gras?’, vraag je je misschien af? Die zijn er niet. We gaan je echt niet rond etenstijd bellen om een hypotheek of verzekering aan je te slijten. Ook niet vroeger of later op de dag. Dat verzekeren we je. We doen het gewoon uit goede wil. Want zo zijn we soms.

Ben je nog geen klant?

Misschien denk je nu: ‘Ik ben nog geen klant, maar ik wil wél een paar lekkere biertjes. Dan kun je een paar dingen doen. Zoals:

  1. Ga naar de slijterij of supermarkt en koop een paar flesjes lekker bier. Tip: de Gouden Carolus is ook lekker.
  2. Mail ons even om een vrijblijvend oriëntatiegesprek te plannen. Dan ga je automatisch mee in de tripeltombola.

We adviseren optie 2, als je tenminste behoefte hebt aan goed hypotheekadvies of verzekeringsadvies. Anders is optie 1 wellicht de betere.

Een flesje HypotheKerkhof Tripel. Een liggende foto, op verzoek van onze webmeester.

Waarom doen we dit?

De reden dat wij dit doen, is om te laten zien dat wij er ook voor onze klanten zijn op momenten waarop ze dat niet verwachten. Eigenlijk net zoals wij dat doen met onze jaarlijkse onderhoudsgesprekken voor zowel de verzekeringen als de hypotheek. Erg ongewoon in onze bedrijfstak, maar voor ons heel normaal. Zoals het gewoon hoort, kun je wel stellen. Een waardering richting onze klanten, want zonder klanten geen HypotheKerkhof. C’est Ça.

Tot wanneer kun je meedoen?

Wil je een paar flesjes bier, mail of bel ons dan voor 2 april 2023. Eigenlijk voor 1 april, maar dan denkt iedereen dat we grappen maken. Onze contactgegevens vind je hier. De bierwinnaars hebben dubbel geluk, want wij komen de biertjes persoonlijk bezorgen. Hartstikke gezellig, toch?

Dry February zit erop en de lente staat voor de deur. Laten we proosten op een mooi nieuw voorjaar vol nieuwe kansen en lammetjes. Met de HypotheKerkhof Tripel. Proost!

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.