Hypotheekrente voor het eerst onder de 1% – en wij hebben ‘m!

Tekst: heavymettaal.com

Van de rente op je spaargeld word je momenteel niet bepaald blij, maar van de huidige hypotheekrente kun je dat wél worden. Vandaag werd bekend dat de rente over een hypothecaire lening voor het eerst in de geschiedenis onder de één procent duikt. En voor die rente kun je gewoon terecht aan de Helmondse Kanaaldijk NW.

Zakenbank NIBC lanceerde vandaag hun label LOT Hypotheken. En zoals wel meer nieuwkomers op de markt dat doen, pakt Lot uit met een mooie openingsaanbieding: 0,99% rente op een hypotheek met een looptijd van tien jaar. Wil je voor twintig jaar verzekerd zijn van een vaste rente, dan betaal je niet meer dan 1,41%. Percentages waar je als consument blij van wordt, al moet er wel bij gezegd worden dat de LOT-hypotheken niet voor iedereen geschikt zijn. Het gaat om hypotheken met NHG. Zonder NHG is een lening van LOT een stuk minder interessant. Ook kent LOT  geen rentevaste periode van dertig jaar.

Ben je in de markt voor een hypotheek mét NHG, dan is het zeker goed om te weten dat HypotheKerkhof deze hypotheken kan aanbieden. Of een hypotheek van LOT voor jou daadwerkelijk een lot uit de loterij is, is afhankelijk van verschillende factoren; een hypotheek is en blijft maatwerk. HypotheKerkhof maakt de berekeningen graag voor je! Neem gerust contact met ons op, dan zitten we snel om de tafel. En zoals altijd geldt: in de gehele voorbereidende fase is een gesprek met ons helemaal vrijblijvend en gratis!

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.