Helmond kleurt oranje!

Tekst: heavymettaal.com

Het lijkt misschien nog ver weg, maar over drie maanden is het EK voetbal 2020 in volle gang! Sterker nog: dan weten we al of Oranje erin geslaagd is om te overleven in de groep des doods, met Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Spannend!

Vlak voor zo’n groot eindtoernooi zijn er altijd twee zekerheden: een niet bovenmatig getalenteerde artiest probeert een voetbalhitje te scoren én Helmond kleurt oranje. Maar wist je dat dat laatste al gebeurt?

We hebben het natuurlijk over Oranjekade, het nieuwbouwproject nabij de AH XL dat hét paradepaardje van Helmond wordt. Niet niets, want Helmond heeft al heel wat van zulke paardjes. Eind 2020 ging de verkoop van start. En de woningen worden verkocht alsof het bonusaanbiedingen zijn. Maar er is nog voorraad in het magazijn.

Eén op de drie aanvragen via ons

Wij van HypotheKerkhof, dat voor twee derde bestaat uit voetballiefhebbers, bemoeien ons ook graag met Oranjekade. Om er een een deftige term tegenaan te gooien die niet misstaat op LinkedIn: HypotheKerkhof is preferred supplier. En we zijn er best trots op dat we verantwoordelijk zijn voor één op de drie hypotheekaanvragen. Als Nederland dit EK ook één op de drie kansen benut, kan het nog een mooie zomer worden!

Oranjekade is nog niet uitverkocht. Wil je weten of het voor jou haalbaar is, zo’n luxe woning aan het rustige kabbelende k(a)naalwater? Dan moet je even langskomen, zodat we het vrijblijvend voor je kunnen checken. En als het antwoord ‘ja’ is, kunnen we ook meteen de hypotheek voor je in orde maken. Zo kun je over drie maanden onbezorgd genieten van de wedstrijden van dat andere Oranje!

Foto: De Weblog van Helmond

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.