Gezinsuitbreiding voor HypotheKerkhof!

Tekst: heavymettaal.com

Net als van veel mensen in de lockdown blijft ook de omvang van HypotheKerkhof toenemen. We zijn verheugd te kunnen melden dat onze familie vanaf 1 juli 2021 groter wordt: dan verwelkomen we vers bloed aan boord.

HypotheKerkhof werd in 2015 geboren in de Kamer van Koophandel. Vanaf dag één ging het meteen lekker. Klanten wisten ons – Simone en ondergetekende – na een tijdje goed en zonder navigatie te vinden en we moesten al snel serieus werken voor ons geld. Daar heb ik als echte Helmonder natuurlijk geen enkele moeite mee. Toch hadden we behoefte aan extra handjes. Jeroen Verspaget kwam ons op de eerste werkdag van 2020 fulltime gezelschap houden.

Tipje van de sluier

Jeroen is een fantastische aanwinst en een harde werker, maar ook voor hem heeft een werkdag maar veertien uur. Daarom zijn we opnieuw op zoek gegaan naar versterking. En die hebben we gevonden! Omdat hij nog wat zakelijke (en misschien ook privé-) relaties persoonlijk wil inlichten, onthullen we zijn naam nog even niet. Maar een tipje van de sluier oplichten kan best: onze nieuwe kracht deelt zijn initialen met de Canadese zanger wiens grootste hit over belevenissen in de zomer van 1969 ging.

Champagne

Ons nieuwe familielid begint op donderdag 1 juli. Een tweedaagse werkweek, als welkomstgeschenk. Vorige week zijn de contracten getekend en hebben we meteen de champagne ontkurkt, want dat is bij zulke feestelijke gelegenheden een moëtje.

Binnenkort volgen naam en rugnummer! En gaan we ook een andere leuk nieuwtje delen, dus houd ons goed in de gaten!

Roland van de Kerkhof

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.