Drie versterkingen voor Helmond Sport dankzij HypotheKerkhof

Tekst: heavymettaal.com

De marketingafdeling van Helmond Sport is er deze tijd maar druk mee. Elke week maakt deze, met gelik(e)te filmpjes en foto’s, versterkingen en contractverlengingen bekend. Nou, dat kunnen wij ook: komend seizoen zijn Maikel Janssen, Bob de Bruin en Pieter Martens erbij op De Braak!

Het grootste verschil met de mensen die op de clubkanalen worden aangekondigd, is dat dit vrolijke drietal volgend jaar niet op het veld zal staan. Hoewel, bij Helmond Sport weet je het nooit als de gemoederen wat verhit raken. Maar normaal gesproken zitten Maikel, Bob en Pieter keurig op de tribune, met een ratel in de ene hand en een kopje koffie in de andere. En de seizoenskaart krijgen ze van ons!

Stormloop op Helmond Sport Hypotheken!

(een beetje overdrijven mag in tussenkopjes)

Hoe zit dat dan? Niet zo lang geleden kondigden we aan dat we een seizoenskaart cadeau doen aan mensen die een nieuwe klant bij ons aanleveren. Veel mensen besloten – slim! – zichzelf aan te leveren als nieuwe klant. Rekenen we ook goed. Binnen de kortste keren hadden we vier Helmond Sport Hypotheken verstrekt, goed voor tweeduizend keiharde euro’s voor onze club. En zeker zo belangrijk: we maakten drie mensen blij met een seizoenskaart. Waarom niet vier, denk je misschien? Omdat er ook iemand was die op vrijdagavond kennelijk iets beters te doen heeft dan Helmond Sport naar de overwinning schreeuwen, en geen kaart hoefde. Daar kunnen wij verder ook niks aan doen.

De top bestormen

Maikel, Bob en Pieter zeiden wél volmondig ¡Si! op dit aanbod. Komend seizoen zijn ze erbij. En dat is prima, want we hoorden geruchten dat Helmond Sport dit seizoen de top van de ranglijst wil bestormen. Nu zijn er wel meer clubs die dat willen, maar het idee is er in elk geval al. En dit voetbalminnende trio is er getuige van! Lekkere timing!

Maikel, Bob en Pieter zijn erbij!

Mooi bedrag voor Helmond Sport

Komend seizoen zit De Braak dus weer een beetje voller. En dankzij de slimme hypotheekselectie van dit drietal ontvangt Helmond Sport een mooi bedrag van tweeduizend euro op de clubrekening. Maikel heeft Helmond Sport zelfs al duizend euro opgeleverd, want hij sloot voor de tweede keer een Helmond Sport Hypotheek af. Natuurlijk is hij voor een derde of vierde ook van harte welkom bij ons.

Tripels en de triple

De drie zijn volgend jaar te bewonderen in vak N, op de sfeervolle westtribune. De vakmensen in dat vak houden doorgaans wel van een lekker biertje. Komt dat even goed uit, want wij hebben nog een kleine voorraad van de HypotheKerkhof Tripel op voorraad en we zorgen dat de drie mannen een paar flesjes ontvangen. Laten we hopen dat Helmond Sport binnenkort ook de triple pakt: het landskampioenschap, de KNVB Beker én Champions League-winst. Aan de drie aanwinsten zal het in elk geval niet liggen. Zij zijn verzekerd van een basisplek op de tribune.

Wil jij er gratis bij zijn in het stadion, in het laatste seizoen op De Braak? Vul het onderstaande formulier in en wij informeren jou snel en helemaal vrijblijvend over de Helmond Sport Hypotheek.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.