De eerste weken van Jeroen Verspaget bij HypotheKerkhof

Tekst: heavymettaal.com

De eerste weken van Jeroen Verspaget bij HypotheKerkhof

Deze maand begon financieel adviseur Jeroen Verspaget bij HypotheKerkhof. Hij vertelt zelf hoe hij terugkijkt op zijn eerste weken aan de Kanaaldijk NW in Helmond.

Op 1 januari was het dan zover: mijn eerste dag bij HypotheKerkhof. Het was ook meteen mijn eerste vrije dag, want op 1 januari hebben er meer mensen behoefte aan een paracetamol dan aan een hypotheekgesprek. Kwam mij goed uit, want die dag vierde mijn vriendin haar verjaardag en ze wilde me er graag bij hebben.

IJzer smeden als het heet is

Een dag later startte ik dan écht op mijn nieuwe werkplek. Omdat januari de maand is dat voornemens om meer te gaan bewegen nog niet zijn opgegeven, fietsten Roland en ik samen naar kantoor. Al snel trokken we de conclusie dat het wel leuk zou zijn om een keer samen te gaan golfen. Je moet het ijzer smeden als het heet is, dus hebben we dat de volgende dag, vrijdag, meteen maar gedaan. Roland wilde daarmee aangeven dat we er altijd moeten zijn als de klant dat van ons vraagt, maar dat er ook tijd voor ontspanning moet zijn. Het werd een mooie dag op de golfbaan. En een beetje ontspanning was, na zo’n heftige eerste werkweek, méér dan welkom.

In de tijd daarna werd er natuurlijk ook hard gewerkt. Roland en ik zijn veel samen op pad gegaan om hypotheekgesprekken te voeren. Voor ons beiden gesneden koek, maar tegelijkertijd ook nieuw voor mij, omdat ik de systemen en werkwijze van HypotheKerkhof nog moet leren kennen. Na fijne kennismakingen en goede gesprekken dacht ik het na een week wel zelfstandig te kunnen en een week later wachtte mijn eerste solo-afspraak.

Voortvarend

Dat beviel iedereen prima. De klant sprak zijn vertrouwen in mij uit en wilde de hypotheek van het al aangekochte huis via mij regelen. Die dankbare maar belangrijke taak heb ik natuurlijk met plezier op me genomen. Ook de advies- en hypotheekgesprekken hierna verliepen voortvarend. Ik keerde steeds vol energie terug op kantoor en dat is een mooie constatering. Intussen raakt mijn agenda steeds voller en dus kan ik steeds vaker doen waarvoor ik ben aangenomen, wat natuurlijk mooi meegenomen is. De eerste weken bij HypotheKerkhof zijn me supergoed bevallen en ik heb geen moment spijt gehad van mijn transfer!

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op via 06 24 73 42 07 of jeroen@hypothekerkhof.nl

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.