Black Friday? Nee, Orange Friday!

Tekst: heavymettaal.com

Als we de ongeveer 173 e-mails die we de afgelopen weken ontvingen mogen geloven, is het vandaag Black Friday. Maar hoezeer we bij HypotheKerkhof ook van oer-Nederlandse feestdagen houden: wij doen daar niet aan mee. Veel liever dopen wij deze dag om tot Orange Friday. Waarom? Omdat OranjeKade vandaag in de verkoop is gegaan. Orange is the new black!

OranjeKade, is dat niet dat project met die onbetaalbare woningen aan het kanaal? Correct: dat is het inderdaad niet. Het plan grenst dan wel aan de kanaalkade, maar onbetaalbaar is het geenszins. Met de huidige rente is het ook voor mensen zonder twee- of driedubbelmodaal inkomen mogelijk om er heerlijk te wonen en tegelijkertijd nog voldoende geld over te houden voor een avondje Helmond Sport, dagje Efteling of weekje Curaçao.

Nu in de verkoop

De 58 woningen van blokken B, E en I van OranjeKade, een ontwikkeling van Rezidenz, zijn deze Orange Friday in de verkoop gegaan. Niet tegen MediaMarkt-achtige stuntprijzen die eerst zijn verhoogd en vervolgens weer verlaagd, maar tegen marktconforme prijzen die direct al goed waren. Die prijzen vind je op deze pagina.

Zie je jezelf al wonen, daar pal aan het rustgevende kanaalwater en met alle voorzieningen binnen wandelbereik? Dan is het een goed idee om uit te zoeken of die droom uit kan komen! En wij kunnen je daar snel uitsluitsel over geven. HypotheKerkhof is namelijk preferred supplier van haalbaarheidschecks en hypotheekchecks voor Oranjekade. Als je – en daar is niets mis mee – niet zo thuis bent in zulke hippe anglicismen: het houdt in dat je even contact met ons moet opnemen, zodat we snel weten of jouw huishoudboekje een toekomstige transfer naar OranjeKade toelaat.

Als we je nog een tip mogen geven: wacht daar niet te lang mee. Het zou namelijk best eens kunnen dat OranjeKade snel is uitverkocht. En in tegenstelling tot Black Friday, is Orange Friday maar een éénmalige happening…

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.