Bekijk onze nieuwe website!

Tekst: heavymettaal.com

Zoals een huis of auto regelmatig een opfris- of onderhoudsbeurt nodig heeft, geldt dat ook voor een website. Ook voor de onze. En na vijf jaar trouwe dienst vonden we het een goed moment om het eens grondig aan te pakken. Daarom hebben we onze webstek volledig ververst!

Onze vorige site bevatte nog wel alle informatie, maar hij was wat rommelig geworden. De foto’s lijnden niet helemaal lekker uit, de teksten konden wat korter en in de footer – de onderkant van de site – was het bijna net zo druk als bij recreatieplas Berkendonk op een warme zomerdag. Kortom: het kon allemaal wel wat flitsender. Dat was dan ook de opdracht aan websitebouwer Pepijn Hockers en tekstsbureau Heavy Mettaal.

12 augustus 2020 is de dag die altijd de geschiedenis in zal gaan als de dag waarop de nieuwe site van HypotheKerkhof werd gelanceerd. We zijn erg te spreken over het resultaat en we hopen dat dat voor jou ook geldt, want we willen er toch wel een jaartje of wat mee doen. Bijvoorbeeld tot 2025. Dan bestaan we tien jaar, dus dat is een mooi moment om weer eens uit te pakken met iets nieuws.

Benieuwd naar onze nieuwe site? Neem dan snel of desnoods morgen pas een kijkje op hypothekerkhof.nl. Daarvoor hoef je niet ver te surfen, want op die pagina ben je al.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.