Aftrap is gemaakt: eerste Helmond Sport Hypotheek afgesloten!

Tekst: heavymettaal.com

Het seizoen moet nog beginnen, maar Helmond Sport heeft nú al het eerste succes van dit voetbaljaar geboekt. Helmond Sport-supporters Maikel en Annika sloten deze week de eerste Helmond Sport Hypotheek af. Het mooie resultaat van die actie: 500 euro voor Helmond Sport én veel lagere maandlasten voor het sportieve duo.

Op 1 juni introduceerde HypotheKerkhof de Helmond Sport Hypotheek en daarvoor was meteen heel wat belangstelling, vertelt Roland van de Kerkhof. “We worden er erg veel op aangesproken; mensen vinden het een goed en sympathiek idee. Wijzelf trouwens ook. We hebben ook al een aantal concrete aanvragen voor de Helmond Sport Hypotheek ontvangen, dus de start is gemaakt!”

Verliefd op Helmond

De eerste aanvraag kwam van Maikel en Annika. Zij komen oorspronkelijk uit Geldrop, maar verkasten een jaar of vijftien geleden naar Helmond, vlak bij het SolarUnie-sportpaleis. “Toen we verhuisden, werden de bekende vooroordelen over Helmond weer eens van stal gehaald”, zegt Maikel. “Maar we zijn intussen helemaal verliefd op Helmond en Helmond Sport. We blijven ook in ons huis wonen, maar wilden onze hypotheek oversluiten omdat de rente nu zo gunstig is.”

De Helmond Sport Hypotheek klonk het duo als goede muziek in de oren. “Wat is er mooier dan steun geven aan de lokale trots? Door het goede verhaal van Roland  werden wij direct enthousiast. Een goede hypotheek, met een donatie aan Helmond Sport? Wij hebben zonder enige twijfel getekend! Iedere Helmonder, maar ook zeker streekgenoten, adviseren wij deze hypotheek.”

Maikel en Annika op de middenstip.

Honderden euro’s besparen

Binnen een paar weken vanaf de aanvraag was alles geregeld. Maikel en Annika sloten via HypotheKerkhof hun hypotheek succesvol over, zijn al bij de notaris geweest en sponsoren nu maandelijks honderden euro’s minder aan hun hypotheekverstrekker. Daarvan kunnen ze heel wat leuke dingen doen, zoals een seizoenskaart van hun favoriete club kopen. En voor een gezellige derde helft om een klinkende overwinning te vieren is er ook nog wel genoeg ruimte.

Deel dit artikel:

Meer weten?

Neem contact op met Hypothekerkhof.