Vermogen

Wat is er nou leuker dan om altijd wat geld achter de hand te hebben? De ervaring leert dat je hiermee vaak kunt voorkomen dat je in zeer ongewenste posities komt. Geen financiële problemen dus. Bijvoorbeeld door niet te hoeven lenen als je je baan plotseling verliest. Of te moeten lenen voor een restschuld op je woning. Of wat te denken van de wasmachine die opeens stuk gaat?

Niet iedereen ziet  het belang in van sparen. Helaas. Je leest momenteel vaak dat we het maar niets vinden dat we “maar 1%” bovenop de koopprijs van de woning mogen lenen. Vanaf 2018 is dat zelfs 0%! Of kijk naar de AOW en de pensioenen die onder druk staan. En wat te denken van de studies van onze kinderen.
Er wordt van ons verlangd dat we voortaan een eigen steentje bijdragen. Kortom: sparen is belangrijker dan ooit en we kunnen niet alles meer kopen door het benodigde geld daarvoor te lenen. We worden min of meer gedwongen om te gaan sparen.

Om aan geld te komen, moeten we dus gaan sparen. Beleggen kan natuurlijk ook. Maar dat moet bij je passen. Veel mensen denken dat ze niet kunnen sparen (of beleggen). Mijn uitgebreide ervaringen leren dat de oorzaak vaak ligt in te weinig inzicht in de eigen financiën. Mensen hebben hierbij hulp nodig. Van iemand die snel duidelijk kan maken waar het geld aan besteed wordt. En die bereid is om daarin mee te kijken. En die bekijkt welke creatieve oplossingen er zijn om tóch geld over te kunnen houden aan het einde van de maand. Met dat geld kun je dan vervolgens gaan sparen.

Wanneer is een GRATIS gesprek aan te bevelen?

Vraag een gratis gesprek aan in de volgende situaties:

  • Ik wil leren om te sparen
  • Ik wil sparen om een huis te kunnen kopen
  • Ik wil huishoudgeld achter de hand hebben
  • Ik wil sparen voor de studie van de kinderen
  • Ik wil sparen voor een vakantie
  • Ik wil sparen om vervolgens te gaan beleggen
  • Ik wil sparen om schulden af te lossen

Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan!

Je bent uitgenodigd! Thuis of op mijn kantoor, de klant bepaalt.