Simone Evers

Mijn naam is Simone Evers. Geboren en getogen in Deurne, maar sinds 2007 woonachtig in Helmond. Daar woon ik samen met mijn vriend en tevens zakelijk partner Roland van de Kerkhof en onze drie prachtige kinderen Pien, Robin en Sjors.
In mijn vrije tijd ga ik graag dagjes weg met mijn gezin. Daarnaast houd ik van reizen. Ook vind ik het heerlijk om te sporten en bezoek ik graag festivals.

Ik ben 21 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank, voornamelijk in Helmond en Gemert. Ik was daar adviseur Particulieren. Ik hield me onder andere bezig met verzekeringen en kredieten. Daarnaast heb ik een opleiding tot mediator gevolgd.
In 2017 heb ik besloten te stoppen bij de Rabobank en mijn energie te gaan stoppen in ons eigen bedrijf HypotheKerkhof. Hier ben ik de verzekeringsspecialist op het gebied van schadeverzekeringen. Ook probeer ik mijn achtergrond als mediator, waar nodig, in de praktijk te brengen. Dat wil zeggen: mensen begeleiden die in echtscheiding zitten en er zelf niet meer uitkomen. Verder werk ik ook als vrijwilliger bij de LEV-groep. Hier houd ik me bezig met buurtbemiddeling in en om Helmond.

Waarom deze stap? Ik ben een echte regeltante. Bij verzekeringen komt dit goed van pas. Ik krijg er energie van om met mensen in gesprek te gaan en te kijken wat ze nu écht belangrijk vinden. Welke risico’s willen ze lopen en welke willen ze afdekken?
Ik vind persoonlijk contact bij verzekeringen essentieel. Klanten kunnen altijd bij me terecht met vragen, of het nu om advies gaat, of om afhandeling bij een schade.
Ik ben het aanspreekpunt en neem alle zorgen uit handen.

Meer weten? Neem dan contact op met HypotheKerkhof.

Neem direct contact op