Hypotheek Helmond

Heb je jouw droomhuis gevonden? Gefeliciteerd! Een spannende tijd breekt aan met onderhandelen over de prijs en het regelen van de financiële kant. Het gebeurt niet elke dag dat je een huis koopt. Daarom is het goed dat er financieel adviseurs zijn die je met raad en daad bijstaan bij het afsluiten van een hypotheek voor jouw droomhuis in Helmond.

Hypotheken in begrijpelijke taal
Dat is een combinatie die je waarschijnlijk niet vaak hoort. Dat komt doordat veel adviseurs vervallen in jargon en vaktermen die alleen voor specialisten te begrijpen zijn. En dat is zonde, want je wilt toch ook precies weten wat je afsluit als hypotheek? Of je nu in Helmond, subplaats 1, subplaats 2 of subplaats 3 woont.

Daarom spreken we bij HypotheKerkhof gewoon begrijpelijke taal, zodat je vanaf het begin weet waar je aan toe bent. Zo kom je wat betreft jouw hypotheek voor jouw huis in Helmond niet voor onaangename verrassingen te staan.

Specialist in hypotheken
Als financieel adviseur heb ik mezelf gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen (kapitaal-, levens- en schadeverzekeringen en lastenbeschermers) en leningen (kredieten) voor de particuliere markt. Daarbij zet ik nét die stap extra dan mijn concullega’s. Met een simpele ‘nee’ neem ik geen genoegen. Ik zoek net zolang door totdat ik de beste hypotheek oplossing voor je heb. Jouw wensen staan daarbij altijd centraal. Elke verhaal is anders en dat zie je ook terug in mijn advies. Altijd op maat gemaakt voor jouw persoonlijke hypotheek, speciaal voor jou in Helmond.

Niet alleen de zorgen voor je hypotheek neem ik je uit handen. Indien gewenst adviseer ik je in trajecten met taxaties, notaris en de gemeente. De doorlooptijd van het eerste gesprek met de adviseur tot aan de overdracht bij de notaris, is dan ook het kortste van de regio Helmond.

Binnen 24 uur eerste gesprek
Als jouw droomhuis binnen handbereik is, dan wil je maar één ding. Zo snel mogelijk met de financieel adviseur om de tafel om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor de hypotheek voor jouw huis in Helmond. Dat begrijp ik als geen ander en daarom hebben we altijd binnen 24 uur het eerste gesprek. Bij jou thuis, telefonisch of via Skype. Binnen 24 uur gaan wij samen in gesprek om de eerste stappen te zetten naar jouw hypotheek!

Meer weten? Neem dan contact op met Van de Kerkhof Financieel.

Waarom HypotheKerkhof?

  Hypotheek

  Levensverzekering

  Lening/Krediet

  Hypotheekverzekering

  Overige verzekeringen

  Vermogen

Neem direct contact op