Financieel adviseur Eindhoven

Ben je op zoek naar een financieel adviseur in de regio Eindhoven? Dan ben je bij HypotheKerkhof aan het juiste adres! Eindelijk een adviseur die jouw taal spreekt en waar je vanaf het eerste gesprek precies weet waar je aan toe bent.

Want dat is waar we bij HypotheKerkhof voor staan: hypotheken en financiën in begrijpelijke taal, een combinatie die je waarschijnlijk niet vaak hoort. Bij ons hoor je geen moeilijke termen en vaktaal. Dankzij mijn jarenlange kennis en ervaring weet ik als geen ander hoe ik de complexe wereld van hypotheken en financieringen begrijpelijk en inzichtelijk kan maken. Dat is wat mij als financieel adviseur onderscheidt in regio Eindhoven ten opzichte van andere adviseurs.

Binnen 24 uur eerste gesprek
Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden, dan wil je er toch ook zo snel mogelijk gaan wonen? Daarom heb je bij HypotheKerkhof altijd binnen 24 uur het eerste gesprek met een financieel adviseur. Bij jou aan tafel in Eindhoven, telefonisch of via Skype, zelfs op zaterdag of zondag. Binnen 24 uur zet je de eerste stappen om jouw droomhuis te kunnen kopen!

Specialist in financiën
Als financieel adviseur uit de regio Eindhoven ben ik gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen (kapitaal-, levens- en schadeverzekeringen en lastenbeschermers) en leningen (kredieten) voor de particuliere markt. En bij het opbouwen van vermogen! Daarbij zet ik nét die stap extra ten opzichte van mijn concullega’s en neem ik geen genoegen met de eerste de beste ‘nee’. Jouw wensen staan altijd centraal. Daarom blijf ik altijd zoeken totdat ik de beste oplossing heb gevonden die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

De service van HypotheKerkhof gaat verder dan alleen het verzorgen van jouw financiën. Indien gewenst kan ik je als financieel adviseur uit Eindhoven ook uitstekend adviseren in trajecten met bijvoorbeeld taxaties, gemeenten of de notaris. Met andere woorden, bij HypotheKerkhof staan we je altijd met raad en daad bij om je te helpen met het inzichtelijk en begrijpelijk maken van jouw persoonlijke financiële situatie.

Wil je weten wat HypotheKerkhof, dé financieel adviseur uit regio Eindhoven, voor je kan betekenen? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom HypotheKerkhof?

  Hypotheek

  Levensverzekering

  Lening/Krediet

  Hypotheekverzekering

  Overige verzekeringen

  Vermogen

Neem direct contact op